Zen személyiségteszt

Zen személyiségteszt

Zen személyiségteszt

Válasz egyet az alábbi képek közül:

Zen személyiségteszt .Míg a világ körülötte folyamatosan változik, a szikla szilárd és megingathatatlan. Válassz első benyomásra a fenti képek közül, és nézd meg mit árul el személyiségedről ez.

Teljes mértékig csapatjátékos vagy, szeretsz értékes tagja lenni különböző csoportoknak. Hajlandó vagy keményen dolgozni. Békítő szándékoddal szereted a körülötted lévő súrlódásokat helyretenni. Nagyon kellemetlenül érint a konfliktus, nehezen konfrontálódsz. Nagyon figyelmes ember vagy, aki minden erejével azon van, hogy körülötte mindenki egyenlő legyen.

Élénk, vibráló személyiség vagy, aki mindenhol segít ahol csak tud. Nem fogod persze megoldani a világ gondját, de nyomot hagysz benne. Folyton mozgásban akarsz lenni, szereted a változást. Szeretsz új dolgokat tanulni, nem ragadsz bele egy témába túl sokáig. Olyan energikus vagy, hogy néha túlzásba is viszed. Tipikusan az az ember vagy, aki addig megy, amíg össze nem esik.

Nagyon érzékeny személyiség vagy, mélyen érint mások fájdalma, a világban tapasztalható szenvedés. Ezzel együtt nem próbálod megérteni ezt, hiszen csaknem természetes. Időnként azonban eluralkodik rajtad a világfájdalom, a teher, amit titkon cipelsz. Ilyenkor engedd el tudatosan ezt a szorongást mások problémái miatt. Önzetlenséged és segítő szándékod felfalhat, nem vagy elővigyázatos.

Tudod mit akarsz az élettől, és szívesen teszel is azért, hogy megkapd. Nem kerülöd a munkát. Soha nem veszel semmit túl komolyan. Próbálsz nyitott maradni, és befogadni bármi is jöjjön az utadon szembe. Örömmel és kíváncsian tekintesz a világra. Minden napot egy új kalandnak fogsz fel. Természetesen éled az íratlan szabályt: Az élet az, amit kihozunk belőle.

Mindig van valami mókás ötleted, hogy ne szomorítson el a világ. Az elméd teljesen más síkon működik. Vonzódsz az ezoterikus dolgokhoz, és azokhoz az emberekhez akik egyáltalán nem átlagosak. Nem szeretsz és tudsz a részletekkel foglalkozni, nagyban látod a világot, az örömöket, problémákat. Nagyszerű személyiség vagy, de a türelmeden van mit fejleszteni még.

Befelé forduló ember vagy. Magadban hiszel és az igazi értékekben. Nagyon sérülékeny vagy de csak azért, mert keményen dolgozol azon, hogy megtartsd a magad köré épített falakat. Minden áron őszinte akarsz lenni. Tudod is, hogy hogyan kell kifejezned a saját igazságaidat. Ezt leginkább harsányan, cinikusan, jó humorérzékkel teszed.

Forrás: blogthings.com

 

 

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>