Taroszkóp minden csillagjegynek 05.17.

Taroszkóp 05.17.: Kos – A diadalszekér

Tekintsen úgy a változásokra, mint amik tele vannak kalandokkal és lehetőségekkel.
A Diadalszekér azt tanácsolja, legyen felkészült a változásokra, amik lehetséges, hogy utazással vagy költözéssel is járhatnak. Ha ez megtörténne, legyen nyitott és elfogadó az életébe érkező új emberekkel kapcsolatban.

Taroszkóp 05.17.: Bika – A főpapnő

Tegye az önfejlesztést a napi elvégzendő feladatok listájának legfontosabb elemei közé. A Főpapnő lap azt is tanácsolja, hogy válasszon egy önmagához illő spirituális gyakorlatot és foglalkozzon azzal napi rendszerességgel. Az ilyen tevékenység pont ugyanannyira fontos a jóllétnek, mint enni vagy aludni. A megfelelő gyakorlat végzése jót tesz a testnek és felszabadítja a lelket is.

Taroszkóp 05.17.: Ikrek – A hold

Figyeljen a testére és annak bölcsességére. Támaszkodjon a belső erőforrásaira, azok nyújtják a legjobb támogatást és biztonságot.
A Hold tarotlap azt tanácsolja, bízzon az ösztöneiben és a megérzéseiben. Az intuitív belsője csalhatatlanul támogatni fogja, ha nem próbálja meg befolyásolni az értelmével. A legjobb megközelítés a meditáció lenne. Próbáljon meg csak szemlélődő lenni. Ne tegyen semmit, hagyja, hogy az események maguktól történjenek. Ebben a helyzetben talán ez a legjobb, amit tehet.

Taroszkóp 05.17.: Rák – A csillag

Most a legjobb, ha a szabadidejét az elmélkedésre és spirituális törekvéseinek szenteli.
A Csillag lap azt tanácsolja, kötelezze el magát a magasabb értékek felé, művelje magasabb szinten a spiritualitást, végezzen több meditációs gyakorlatot. Kapcsolódjon össze és kommunikáljon a felsőbb énjével. Ez a csendes szemlélődés időszaka, figyeljen a belső hangjára. Bármi, ami zavarja ezt a kommunikációt, nem szolgálja most az ön érdekeit.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*