Szerelmi üzenet 2018-ra! Eljött az idő, amire mindig is vágytál!

Szerelmi üzenet 2018-ra! Eljött az idő, amire mindig is vágytál!

Nézzünk szembe a tényekkel. Tavaly megelégedtél a sorsoddal. Beérted olyan élményekkel, olyan emberi kapcsolatokkal és olyan dolgokkal, amelyek kétségtelenül az elvárásaid alattiak voltak. Olyan dolgokkal, amelyek nem is igazán érdekeltek. Megengedted magadnak azt, hogy mások igényeihez mérten éld az életed és ennek eredményeként végül magadat vesztetted el a folyamatban.

Mindent elfojtasz magadban, a vágyaidat és szükségleteidet, annak érdekében, hogy mások kívánalmainak megfelelj. Nem értékelted magad annyira, amennyire kellett volna.

Az életedben mindent mások igényei és vágyai mögé helyeztél.

Nem értékelted magad annyira, amennyire kellett volna. Nem bántál úgy magaddal, ahogyan azt megérdemelted. Szüneteltetted az álmaidat, de most itt az ideje, hogy újra beindulj. Ideje, hogy többet foglalkozz a saját életeddel. Itt az ideje, hogy jobb önmagaddá válj, erre pedig nem az a megoldás, hogy beéred kevesebbel.

Itt az ideje, hogy megtaláld azt a szerelmet, amit megérdemelsz, a szerelmet, amiben magadat is jobban megismerheted.

Ebben az évben eljött az idő, hogy egy nagyszabású átalakítást hajts végre az életedben.

Ideje, hogy elkezdj jobb, és ha arra van szükség, időnként önzőbb döntéseket hozni. Túl sokáig hagytad figyelmen kívül a saját szükségleteidet és vágyaidat. Nem törődtél magaddal, de ennek meg kell változnia. Alkalmad van lapozni egyet. Teljesen tiszta lappal indulhatsz, ne hagyd hát kárba veszni ezt a lehetőséget.

Ebben az évben tényleg el kell kezdened meggyógyítani a sérült részeidet.

Ezek azok a sebek, melyeket magadnak okoztál. Ezek azok a sebek, amelyeket eddig figyelmen kívül hagytál, mert úgy gondoltad, hogy az önzetlenség sokkal fontosabb, mint a saját boldogságod. Ezek azok a sebek, amelyek túl sokáig fájtak, amelyek miatt túl sokat szenvedtél és nem tudtad valóban megélni az életed. Itt az ideje, hogy elhagyd ezt a rossz gyakorlatot.

Itt az ideje, hogy feladd ezt az egészségtelen gyakorlatokat.

Itt az ideje, hogy megengedd magadnak, hogy néha önző légy – mert különben meg fogsz fulladni a saját önzetlenségedben, és senki sem lesz ott, hogy megmentsen. Ez az év tökéletes ahhoz, hogy a saját növekedésedet tápláld. Ideje leválasztanod magad azokról a dolgokról, amelyek eddig lehúztak és röghöz kötöttek. Ez az év a ragyogás éve kell legyen.

Ebben az évben kötelességed, hogy bízz magadban és megtartsd az összes ígéretet, amit magadnak tettél. Meg kell bocsátanod magadnak a hiányosságaidat és a hibáidat, amelyek eddig megakadályoztak abban, hogy boldog lehess.

Ideje hinned a saját értékeidben.

Nem hagyhatod, hogy bárki is eláruljon. Sokkal figyelmesebbnek és megfontoltabbnak kell lenned. Vigyázz magadra. Merj bátran követelni te is, akár többet is, mint amit eddig kaptál. Engedd el minden rossz érzésedet ezzel kapcsolatban és légy pozitív, hiszen megérdemled.

Itt az ideje, hogy valóban megtaláld a tökéletes szerelmet, de ehhez elsődlegesen benned kell, hogy megszülessen a szeretet! Önmagad iránt is. Ezután képes leszel ezt sugározni kifelé.

Emlékezned kell arra, hogy szeretned kell magad…

…úgy ahogyan azt másoktól is elvárnád. Nem elégedhetsz meg olyan kapcsolatokkal, amelyek éppen csak átmenetiek, amelyek csak azért vannak, hogy kitöltsék az űrt. Nem érheted be rövidtávú románcokkal, kötelezettségmentes kapcsolatokkal. Tudd, hogy többet érdemelsz, és nem kell megállapodnod a kevesebbel. Eddigi egész életedben csak adtál és adtál. Most végre itt az ideje, hogy te is kapj valamit. Ideje, hogy megtaláld az igaz szerelmet. Azt a szerelmet, amit megérdemelsz. Ideje elkezdened keresni a tökéletes szerelmet és nem beérni kevesebbel.

Ez nem fog megtörténni azonnal, talán ebben az évben nem is. De legalább elindulsz. Legalább ezt az évet veszed kiindulópontnak és erre fogod építeni a boldogabb életed alapjait. Ne pazarold el az esélyeidet, ne hagyd ki a lehetőségeket. Ne érd be kevesebbel!

 

The post Szerelmi üzenet 2018-ra! Eljött az idő, amire mindig is vágytál! appeared first on Tudasfaja.com.

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>