Skorpió mai horoszkópok

 

Skorpió egészség horoszkóp, 2019 szeptember 16.

A csillagok szerint most az egyenletesség és a mértékletesség a két kulcsszó. Jól alszik mostanában? Jut idő a nyugodt étkezésre, a pihenésre és végez elegendő testmozgást is? Vizsgálja meg, van-e olyan terület, ahol esetleg kiesett az egyensúlyból és orvosolja is azt. Egyértelműen a mértékletesség lehet most az egészségének az alapja.

 

Skorpió pénzügyi horoszkóp, 2019 szeptember 16.

Ez most a szerencsejátékok időszaka. Gyakori, hogy mikor ez a csillagállás pénzügyi témakörben megjelenik, nemsokára egy kisebb pénzösszeghez jut a kérdező. Ez a váratlan pénzecske akkor is megjelenhet, ha egyáltalán nem foglalkozik szerencsejátékokkal. Használja fel bölcsen!

 

Skorpió karrier horoszkóp, 2019 szeptember 16.

Munka szempontjából a csillagok mai állása szerint jó esély van arra, hogy ön túlságosan keményen dolgozik csekély elismerés és fizetés ellenében. Ha tényleg ez a helyzet, akkor fontos, hogy nyíltan hangoztassa az eredményeit, hogy a felettesei ne hagyhassák figyelmen kívül azokat. Nem ártana az sem, ha körülnézne, más helyeken hogy végzik az ön feladatait, hasznos tanulságokat szűrhetne le belőle.

 

Ha kíváncsi vagy a mai nap tarot jóslatára, ide kattintva tudod elolvasni.