Neptunusz retrográd 2017 június-november: Spirituális útmutató a változásban lévő lelkeknek!

Neptunusz retrográd 2017 június-november: Spirituális útmutató a változásban lévő lelkeknek

Június 16-án a Neptunusz retrográd mozgásba kezdett, és egészen november 22-ig fog ott tartózkodni.

A Neptunusz a változás, az átalakulás bolygója, és ha retrográd mozgásba kezd, akkor nagyon nagy hatással lesz az érzékeny, éppen az átalakulás előtt álló emberek életére. A Neptunusz az intimitás vibrációit árasztja magából, így rájöhetsz a kapcsolatra, ami közted és az istenségek, szentségek között húzódik.

Neptunusz: a spirituális útmutató

A bolygó a következő napokban egy pozitív irányba mozdítja elő az életed, ahol megtalálhatod a számításaidat. A Neptunusz az álmodozók, a misztériumot kedvelők, a zenészek, táncosok, művészek múzsája, aki alkotásra ösztönöz. A következő hónapban arra próbál meg rávenni, hogy figyelj oda a lelked pozitív energiáira, a spiritualitásra, arra, hogy ismerd meg magad, mert ha ez sikerül, szabad emberré válhatsz. A Neptunusz tehát arra hív, hogy vizsgáld meg az életedet, azt, hogy ki is vagy valójában, és indulj el egy olyan úton, amely erőt ad, örömet okoz, és ahol szeretetre és megértésre találsz.

Nyugtató hatás

A Neptunusz nyugalmat, lelki békét, csendet hoz az életedbe, és arra sarkall, hogy találd meg a pozitív dolgokat, apróságokat az életedben, és így a vágyaid, álmaid valóra válhatnak. Június és november között a következő kérdéseidre kaphatsz választ! 1. Honnan kaphatnék inspirációt, és hogyan tudjam a kapott energiákat konkrét célokra felhasználni. 2. Hogyan tudnám jobban kihasználni a bennem rejlő kreatív, művészi képességeimet? 3. Melyek azok a dolgok, amelyek boldogságot okoznak? 4. Hogyan tudnám úgy fejleszteni a képességeimet, hogy mindig biztonságban érezhessem magam? 5. Hogyan lehetnék még együttérzőbb magammal szemben, és, hogy ne legyek annyira önkritikus. Mit tegyél, hogy inspirációhoz juss? 1. Sétálj egy jót 2. Egy naplóba jegyezd le a gondolataidat, a kérdéseidre írj választ. 3. Meditálj, mélyítsd el a gondolataidat. Rendszerezd az elmédet. 4. Légy őszinte magadhoz, semmit ne rejts, nyomj el magadban, ami a múltadra emlékeztet. 5. Tanuld meg kezelni a negatív energiákat. Töröld ki a fejedből a rossz gondolatokat.