Mihály arkangyal tanácsa vasárnapra 01.14

Mihály arkangyal tanácsa vasárnapra 01.14

Kellemes vasárnapot angyalkáim! Megérkezett Mihály arkangyal mai napi tanácsa. A mai üzenet egy kicsit erősebb, konkrétabb mint általában, mindazon által most is a pozitív, legjobb döntés felé irányít minket.

Most a nagy egész a lényeg. Sok mindent kell elintézned, de neked most az a dolgot, hogy kitalálj egy nagy víziót. A részleteket hagyd másra. Nyugodtan kockáztathatsz, mert megvan hozzá a kellő tapasztalatod és tudásod, hogy sikerrel járj. A körülötted élők azt várják tőled (és azt akarják), hogy vedd át az irányítást. Hagyd, hogy a lelkesedésed és a természetes bájod mindent beragyogjon. A kreativitás a sikeres törekvések kulcsa.

Vonzó és határozott vezető. Valaki, aki rendkívül éles látó, és képes arra, hogy másokat is nagyszerűségre ösztönözzön. Inspiráló. Nagylelkű. Energikus. Ötletes. Drámai. Elszánt. Lelkes.

Erkölcsös befektető. Őszinte törődés mások jólétével. Példamutatás. Váratlan bevétel.

Angyali nyereményjáték

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>