Keddi Horoszkóp “Hasznos tanácsok a keddi napra való felkészüléshez!”

Napi horoszkóp Kos

Jól indul a napja és a hete is, és a folytatásra sem lehet semmi panasza. Mindenki a kedvében jár, és még a szerencse is a nyomába szegődik. Hiába: mindenki szereti azt, akinek a Vénusz a vendége a jegyében járva. Kedve támad valami különlegeset főzni a családjának. Ma mindenre vevők! De ha ön még ráadásul össze is tudja kötni a kellemeset a hasznossal, és valami egészségeset főz…

Napi horoszkóp Bika

Többet kellene foglalkoznia önmagával, önmaga megteremtésével, önműveléssel, önmegvalósítással. Ha az önszeretete csupán a táplálkozásban merül ki, annak komoly egészségügyi kárát látja. Igaz a mondás: Törődjön többet egészségével! A sport jó, de önnek valami olyasmi kihívásra lenne szüksége, amit igazán élvezni, szeretni tud. A monoton futást unná. Az öregíti. A tánc az, ami frissen tartja.

Napi horoszkóp Ikrek

Próbáljon meg lazítani! Sajnos annyira tele a feje minden gonddal, nehéz gondolattal, hogy képtelen a kikapcsolódásra. Uralkodó bolygójának az Uránusszal való konstellációja pedig azt eredményezi, hogy szinte képtelen leállítani a gondolatait még este is. Pedig nagyon is szüksége volna rá, különben még a feje is belesajdul a fájó erőlködésbe. Sürgősen sajátítson el valami lazító technikát! Hallgasson meditációs zenét!

Napi horoszkóp Rák

Egy idegen szeretne ma az ön bizalmába beférkőzni. Hacsak nem valaki megbízható ember ajánlja be önnek, jobb lenne, ha távol tartaná magát tőle. Gyaníthatóan hátsó gondolatokat dédelget a fejében, ami miatt később terhessé válhat ez a kapcsolat. Legyen barátságos, de kimért vele, és ne higgye el, bárki ismerőséről is fecseg terhelő dolgokat. Délután pihenjen sokat! Akár aludhatna is, vagy heverészhetne a napon.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*