Ideje a sarkunkra állni! Heti horoszkóp május 13-tól

Nyilas:

Még az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki nálad. Megeshet, hogy valakinek/valaminek a hiánya miatt érzed most lehangoltabbnak magad. Anyagi ügyek rendezésére kiváló ez a hét. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezebb és talán igazságtalanabb helyzetbe kerül, éppen ezért nagy szüksége lesz a támogatásodra. Ingatlanügy bonyolítására remek a hét.

Bak:

Gondolataid nagy része a szerelem és a párkapcsolat körül forog. Talán eleged van a kalandokból, és szeretnél olyan párt találni, akivel hosszabb távon tervezgethetsz. Vigyázz, mert ezen a héten olyan valaki kopogtathat az ajtódon, aki nem mond igazat, vagy akinek titkai vannak. Légy sokkal elővigyázatosabb! Nem árt, ha megkérdőjelezed mindazt, amit mondanak neked. Olyan hírt kaphatsz, aminek nem fogsz felhőtlenül örülni.

Vízöntő:

Rokon vagy ingatlan körül foroghatnak a gondolataid. Megeshet, hogy egy beteg vagy idős személynek nagy szüksége lesz most a támogatásodra. Van olyan személy a környezetedben, akinek a viselkedése előtt meglepetten állsz, talán a döbbentettől meg sem tudsz szólalni. Pedig itt lenne az ideje, hogy elmond a véleményedet, és ha kell, akkor helyre tedd az illetőt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Halak:

Olyan események történhetnek ezen a héten, amelyek miatt zavarodottnak érezheted magad. De az is megeshet, hogy valakinek a viselkedése előtt állsz majd értetlenül. Szerencsére van a barátaid között olyan személy, akivel ezt a problémát meg tudod beszélni, és ennek hatására más színben látod majd a világot, benne a saját helyedet. További találkozások is feldobottá tehetnek, élvezd ki ezt! Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítanod.

Heti pénzhoroszkóp 2019. május 13-19.: Nagyot nyerhetsz a héten

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*