Ideje a sarkunkra állni! Heti horoszkóp május 13-tól

Oroszlán:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Elsősorban a munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikert, amely elégedetté tesz. Talán egészen más színben látod a jövődet, mint eddig, használd ki ezt az állapotot! A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd: megeshet, hogy a választottad kevésbé elfogadó, és ezért alakul ki feszült helyzet közöttetek.

Szűz:

Olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a szerelmi életedre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Bírságveszélyes a hét, a szabályokat tartsd be!

Mérleg:

Roppant balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Egészséged megőrzése érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod most. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes ingatlanügyletet bonyolítani, főleg, hogy egy rokon segítségére is számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben érdemes lenne őszinte beszélgetést folytatni, mert a társad nem látja tisztán a közös jövőt.

Skorpió:

Minden figyelmedet a párkapcsolatodra kellene irányítanod. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, a sors támogatását ugyanis most különösen élvezheted. A meglévő kapcsolatokban értékelhetnéd a társad igyekezetét, hiszen sokat tesz azért, hogy a viszonyotok úgy működjön, ahogyan te szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert veszteség érhet. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*