Hétvégi horoszkóp (április 13–14.)

Nyilas

Remek hétvége vár rád, jobb, mint ahogy elképzelted. A tervek nem úgy… hanem még annál is jobban alakulnak, mint reméled. Több olyan dolog is akad, amik más irányt vesznek a megbeszéltekkel ellentétben, de ez is csak azért történik, hogy még több örömben és elégedettségben legyen részed. Arra ugyanakkor ügyelj, hogy a szüleiddel vagy egy közeli rokonoddal adódhatnak gondok szombaton, és ennek a megoldása rád vár. Nem szereted az ilyen váratlan helyzeteket, ez okozhat némi feszültséget, ám te vagy annyira okos, hogy gyorsan rátalálj a megoldásra. Vasárnap délután egy váratlan vendégnek vagy egy rég elveszett barátnak fogsz örülni.

Bak

Ezen a hétvégén részed lesz mindenféle életérzésben, ereszd el a gyeplőt, hagyd magad sodortatni az árral, mert hidd el, a lehető legjobb dolgok és a legjobb helyeken fognak veled történni. Egyetlen fontos feladatod az, hogy spontán légy. Talán adódik majd egy-két kellemetlen helyzet, ám ezek is csak azért történnek, hogy időben felismerd, kikre van szükséged, vagy épp kiket kellene a jövőben mellőznöd. Csak olyan emberekkel töltsd az idődet, akik figyelnek rád és viszonozzák az érzéseidet, bármilyen jellegű emberi kapcsolatról is legyen szó. A te érdeked, hogy szeretetteljes légkör vegyen körül.

Vízöntő

Ez a hétvége merőben eltér a megszokásoktól, de csak rajtad múlik, mennyire lesz jó és különleges. Már szombat reggel érezni fogod a változások kellemes előszelét, ez pedig feldob, és a környezetedben élőkre is jó hatással leszel. A különféle események izgalma mosolyt csal az arcodra, így pedig szinte bármire képes leszel. Mindent széppé és örömtelivé tudsz formálni, hát kell ennél több? Örülj, hogy van időd olyan dolgokra, amelyekre rég nem volt alkalmad vagy épp energiád. Ha előrelátó vagy, akkor vasárnap este némi időt szentelsz a jövő heti programok, teendők átgondolására, megtervezésére.

Halak

Az előtted álló hétvége remek alkalmakat kínál ahhoz, hogy egy hozzád közel álló személlyel vagy akár a szomszéddal tisztázz egy félreértést, így pedig megfelelő irányba tereld a kapcsolatot. Szükséged van arra, hogy békés lehessen ez a hétvége, ehhez viszont tudatosság és kellő tolerancia szükséges. Különösen szombat délután lesznek kedvezők az égi hatások, hát kezdeményezz eszmecserét, teremtsd meg a feltételeket egy esetleges béküléshez, aztán térj nyugovóra örömmel. Fontos kérdések is terítékre kerülhetnek, akár hosszú távú, közös tervek születhetnek. Vasárnap főzzetek, süssetek, társasjátékozzatok a családdal vagy a barátokkal.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
...
.