Hétvégi horoszkóp (április 13–14.)

Oroszlán

A hétvége első fele olyan gyorsan elszalad, hogy csak azt veszed észre, szinte már esteledik… Vajon sikerült a főbb tennivalók végére járnod? Mindegy, mivel töltöd az idődet, jó, ha tudod, hogy az semmiképpen sem lesz haszontalan. Vásárlás, otthonszépítés, családi ügyek intézése, baráti kapcsolatok ápolgatása… ez mind belefér, viszont kifejezetten nagy dolgokat ne tervezz. Dönteni, jelentős kérdéseket analizálni ráérsz a jövő héten. Pihentesd az elmédet, nem kell folyamatosan törnöd a fejedet valamin. A kedélyállapotodon sokat javít, hogy vasárnap szeretteid egy apró meglepetéssel készülnek!

Szűz

Vajon engedsz annak a kérésnek, hogy ezen a hétvégén a családtagjaid akarata legyen mérvadó? Hidd el, jogos az elvárásuk, hiányolnak és szeretnek, hát ne mondj nemet nekik! Egyértelműen tudtodra adják, hogy szükségük van rád, a jelenlétedre, a tanácsaidra, a mosolyodra, és bizony ez fordítva is igaz – lásd be! Add meg nekik, ami jár, és remekül fogod magadat érezni. Sőt, amilyen pozitívan alakulnak a közös programok, még annak is örülhetsz, hogy levettek pár terhet a válladról. Valamikor neked is pihenni kell, ehhez most hozzásegítenek.

Mérleg

Ezen a hétvégén különös érzelmi hatások érnek, és könnyen azt tapasztalhatod, hogy néha a csúcson leszel, másik pillanatban pedig a gödör alján. A múlt és a jelen is ott lesz minden pillanatodban, sok mindent át kell gondolnod. Az, ami eddig lezáratlan ügyként volt egy fiókban elzárva, ismét terítékre kerülhet. Emellett alaposan felkavarhat valami vagy valaki, de az is megeshet, hogy meginog a bizalmad egy szeretett személyben. Ám amint lecsillapodnak a kedélyek, tisztábban fogod látni a helyzetedet, és megérted, hogy bizonyos dolgok miért úgy történtek, ahogyan. Fogadd el a változást!

Skorpió

Szombat reggel és délelőtt talán nem minden alakul az eredeti terveid szerint, ugyanakkor a kedélyállapotod egészen jó, ezért a változásokat könnyen elfogadod, sőt, lehet, hogy még tetszeni is fognak. Emellett megeshet, hogy beleesel ugyanabba a hibába… ismét elhamarkodottan ítélsz meg bizonyos dolgokat, esetleg könnyen és akaratlanul megbánthatod egy szerettedet, mert nem látod át, hogy épp nem egy cél felé törekedtek. Ezért légy figyelmes, toleráns, és ha nem értesz valakivel egyet valamiben, az ne torkolljon vitába. Vedd elő a humorodat, és próbáld ezt bevetni az ügyek rendezése érdekében. Vasárnapra minden jóra fordul!

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3
...
.