Heti pénzhoroszkóp 2019. május 13-19.: Nagyot nyerhetsz a héten

Nyilas

pénzhoroszkóp nyilas csillagjegy Nyilas jegyűként mindenképpen olvass el minden szerződést a héten, mielőtt aláírod. Ez persze minden héten jó tanács, de ezen a héten különösen figyelned kell az apró betűs részekre, a számodra elsőre érthetetlen megfogalmazásokra is. Ezek ugyanis olyan buktatókat, kiskapukat rejthetnek, amelyeket jobb elkerülnöd.

Bak

pénzhoroszkóp bak csillagjegy Bak jegyűként legyél sokkal tudatosabb, ha pénzről van szó a héten. Az lenne a legjobb, ha keresnél valamilyen tanfolyamot, kurzust, képzést, iskolát, amely a pénzügyekkel, a befektetésekkel és az okos döntésekkel foglalkozik. De legalább egy oktatóvideót nézz meg a témában.

Vízöntő

pénzhoroszkóp vízöntő csillagjegy Vízöntő jegyűként átfogó tervezésre van szükséged a nyár előtt. Érdemes már a héten megtervezned, hogy miből és hogyan fedezed a nyaralást. Ideje részletes tervet készítened, mikor és hová utaztok, és mennyi kiadást vállalsz a nyári családi szabadságokra.

Halak

pénzhoroszkóp halak csillagjegy Halak jegyűként bőségteremtő ajándékkal jutalmazd magad. A bőségteremtő ajándék az, amit magadnak veszel, és épp hajszálnyival drágább, mint amennyit magadra költenél. Ha kicsit többet költesz magadra, kicsivel többet is kapsz vissza.

forrás: nlc

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*