Heti pénzhoroszkóp 2019. május 13-19.: Nagyot nyerhetsz a héten

Oroszlán

pénzhoroszkóp oroszlán csillagjegy Oroszlán jegyűként ne felejtsd, a szóbeli megállapodások könnyen tova szállhatnak, ezért érdemes még a legközelebbi barátokkal is írásba foglalni a pénzzel, munkával kapcsolatos ígéreteket. Persze nem arra gondolok, hogy kössetek szerződést, inkább arra, hogy összefoglaló e-mailben rögzítsétek a megállapodásokat.

Szűz

pénzhoroszkóp szűz csillagjegy Szűz jegyűként tudatosan eldöntheted, mit akarsz elérni és megvalósítani a pénzügyekben. Az oda vezető utat azonban nem mindig te választhatod meg. A héten a pénzügyi céljaidra koncentrálj, és ne az azokhoz vezető látszólagos utakra. Valójában mindegy, milyen úton jutsz a siker kapujába…

Mérleg

pénzhoroszkóp mérleg csillagjegy Mérleg jegyűként a lassú építkezést kell választanod a pénzügyekben. Most fokozatosan érheted el a kitűzött célodat. Lehet, ezen a héten kevesebbet keresel, mint amennyire számítottál, de az is biztos, hogy jóval kevesebbet költesz. Az egyensúlyt tehát így is könnyedén megtalálod.

Skorpió

pénzhoroszkóp skorpió csillagjegy Skorpió jegyűként meg kell tanulnod a hozzád áramló pénzt szeretettel fogadni. Ami pedig ennél is fontosabb, hogy tanuld meg szeretettel magad felé irányítani a pénzt. Amikor ugyanis szeretettel állsz ki magadért, és így képviseled az érdekeidet, a pénz is könnyebben rád talál.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*