Heti angyalhoroszkóp 2019. április 23-29.: Fontos információkat súgnak füledbe az angyalok

Ezen a héten nagyon információkat továbbítanak az angyalok. Vajon meghallod, amit a füledbe súgnak: Felismered az égi jeleket? A horoszkóp segít megérteni az angyali üzeneteket.

Kos

Sandalfon arkangyal békét hoz az életedbe, és nyugalommal tölti fel az egész hetedet, ha kéred. Ő az az angyal, aki a legnagyobb nyomásban, a legzaklatottabb helyzetekben és a legnagyobb feszültségben is képes békéssé és nyugodttá tenni téged.

Bika

Azrael arkangyal húsvéti ajándéka a múlt meggyógyítása számodra. Azrael arkangyal a múlt fájdalmas emlékeit szeretettel gyógyítja, és gondoskodik, hogy a múlt sebei begyógyuljanak. Bátran kérd az angyaloktól, hogy gyógyítsák meg a múltadat!

Ikrek

Raziel arkangyal a titkok tudója, így tőle érdemes megkérdezned mindazt amit tudni szeretnél. Tőle érdemes megkérdezned azokat az információkat, amelyeket senki más nem árul el neked. Ezen a héten a tudás angyala különleges információkat oszt meg veled.

Rák

Rafael arkangyal gyógyító fénnyel vesz körül téged is és az egész családodat is. A gyógyító angyalt érdemes megkérned, hogy védjen meg benneteket a tavaszi megfázásoktól épp úgy, mint a különböző allergiáktól és egyéb betegségektől.

A cikk folytatódik a következő oldalon

Oldal 1 Oldal 2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*
*