ghgh

Ebben a pillanatban is őrangyalok kísérnek, akik szeretetteljes és pontos útmutatásokat súgnak neked, amelyek életed minden területén segíthetnek. Ha nehezen hallod meg az angyalaidat, akkor a jóskártyák hangosabbá és érthetőbbé tehetik, amit ezek az égi lények mondanak.

Az Angyali üzenetek erőteljes, hatékony és biztonságos gyógyító módszer, amely segít, hogy elengedjük a félelmeket és más érzelmi akadályokat, hogy útmutatást kapjunk életcélunkkal és egyéb kérdésekkel kapcsolatban, és hogy meggyógyítsuk a testünket és az életünket. A most is körülötted lévő őrangyalokat és arkangyalokat a szabad akarat egyetemes törvénye vezérli, amely azt állítja, hogy csak a beleegyezésünkkel avatkozhatnak bele az életünkbe. De mi van akkor, ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mit kérjünk? Vagy abban, hogy hogyan kérjünk? Ilyenkor segíthetnek a jóskártyák.

Az Angyali üzenetek jóskártyák és az útmutató képes tisztázni a rejtett akadályokat, és segíteni abban, hogy angyali segítséget kapj. Az útmutatóban minden egyes kártyánál szerepelnek olyan “Teendők”, amelyeket elvégezhetsz annak érdekében, hogy kezdeményezd a gyógyulást és az útmutatást. A kártyák emellett arra is ösztönöznek, hogy közelebbi kapcsolatba kerülj a hatalmas arkangyalokkal – különösen Mihállyal, aki védelmez téged, és megszabadít a félelem hatásaitól, és a gyógyító angyallal, Rafaellel, aki abban segít, hogy élvezd a fizikai erőt és az életerőt.

A jóskártyák az angyalokkal való kapcsolat megteremtésének ősi, hagyományos eszközei. A püthagoraszi számmisztikán alapulnak, amely azt állítja, hogy matematikailag minden szám és kép rezgése szabályos.
Ezekkel a jóskártyákkal nem hibázhatsz, mert a vonzás törvénye szerint működnek, amely tévedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy a kérdéseid (vagy annak a személynek a kérdéseik, aki számára értelmezést adsz), mindig a tökéletes kártyákat vonzzák be válaszul. Vagyis mindig azt a kártyát húzod, amelynek válasza illik a kérdés rezgéséhez.