Ezzel az egyszerű gyakorlattal könnyen felébresztheted a tisztánlátásod

Ezzel az egyszerű gyakorlattal könnyen felébresztheted a tisztánlátásod

Ha eddig azt gondoltad, hogy a tisztánlátáshoz rendkívüli képességekre van szükség, akkor most megmutatunk egy egyszerű gyakorlatot, mely segítségével te is érzékelheted majd a racionalitáson túli világot.

A tisztánlátás egy velünk született képesség, csak, van, akinek kevésbé működik, de tulajdonképpen mindenkiben megtalálható. Alkalmazhatjuk a világ, és önmagunk mélyebb megismerésére, kreativitásunk fejlesztésére, életünk irányítására, de akár gyógyításra is.

Az alábbi gyakorlatot hétköznapokon is alkalmazhatjuk konkrét helyzetekben.

1.Válasszunk ki 10-10 különböző színű kártyalapot. Pl. vágjunk ki 10 darab fekete színű lapot, és 10 darab piros színű kartont. Majd tegyük bele őket egy nem átlátszó borítékba.
2.Keverjük jól össze a kártyákat.
3.Tegyünk 10 másodpercig a borítékot a homlokunk, a harmadik szemünk közelébe, majd nyúljunk bele a borítékba, fogjunk meg egy kártyalapot, koncentráljunk, és próbáljuk meg kitalálni, hogy milyen színű lap van a kezünkben. Tegyük két különböző kupacba a lapokat: az egyikbe azokat, amelyeket eltaláltunk, a másikba pedig azokat, amelyeket nem sikerült eltalálni.
4. A végén számoljuk össze, hogy melyik találatunkból volt több.

Ha megpróbálunk a gyakorlat közben a lehető legmélyebben befele figyelni, akkor egy idő után sokkal több választ találunk kell. A lényeg, hogy hallgassunk a megérzéseinkre!

Minél tovább gyakoroljuk ezt a feladatot, annál jobban fog menni. Elképzelhetjük azt is, hogy a boríték átlátszó, és próbáljunk ráhangolódni annak a kártyának a színére, amit éppen a kezünkben tartunk. Felejtsünk el közben minden más gondolatot, és erősen hangolódjunk a színekre.

Egy idő után azt a változatot is kipróbálhatjuk, hogy 10 női, és 10 férfi arcképet ábrázoló kártyát teszünk bele a borítékba. Becsukott szemmel találjuk ki, hogy férfi, vagy női energia áramlik át a kártyán.

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>