Tarot Kártya Jóslások

Árnyvilág Tarot Jóslás

Csillag

A remény és a jövőbe vetett hit visszanyerése, ihlet. A belső nyugalom és derű megőrzése a nehéz időkben, harmónia, feltétel nélküli odaadás, adakozás és nagylelkűség. A vakító napfény és csillogó holdfény helyett csak a csillagok megnyugtató, elfogulatlan tekintete ragyog. A megnyugvás, a felkészülés ideje, összeszedhetjük magunkat, derűsebb, lelkesebb hangulatba kerülhetünk. Kételyeinket és félelmeinket bízzuk az éjszakára. A csillagok az idők kezdete óta az útmutatás és remény szimbólumai, a hazafelé vezető utat mutató fény. A fickándozó pontyok az erőt, állhatatosságot, bátorságot, az eltökélt szándékot jelképezik. A krizantémok általában a hosszú életre utalnak, itt pedig a remény virágai.

 

Karrier Tarot Jóslás

A főpap

A közeli jövőben hivatásodban a mélyebb értelemet, az igazi elhivatottságot fogod keresni; ezek túlmutatnak a siker és elismerés hajkurászásán. Ha vállalkozó vagy, esetleg valakinek az üzleti ügyeit felügyeled, mentes maradsz a piszkos üzelmektől, mert hű maradsz morális elveidhez. Nem sokára egy fontos lépést kell megtenned, hallgass a lelkiismeretedre. Lehet, hogy vallási beállítottságod meghatározóbbá válik, vagy megváltozik.

 

Ősi ösvény Tarot Jóslás

A vég

Jelentése:

A Vég az élet átalakulását szimbolizálja. Ez a befejezés és a megszabadulás, az alfa és az ómega, az ómega és az alfa. Úgy tekinthetjük, mint a folyamatos élet egy mozzanatát, megszabadulást attól, aminek lejárt az ideje. A halál az élet megújulása. A Magányos Embernek, vagy Akasztott Embernek meg kellett tapasztalnia a régi személyiség halálát – itt nem a konkrétan vett személyiségről, hanem a régi gondolkodásmódról van szó – ahhoz, hogy tudatossága tovább fejlődhessen.
Most a Vég vagy a Halál kártyáján egy újabb változást él át utazása során a halhatatlan lélek.

Kapcsolódó fogalmak:

Változás, átalakulás, módosulás, egy érzelmi kapcsolat vége, egy életszakasz vége, egy új fázis kezdete, a régitől való megszabadulás utat enged az újnak, pusztítás, veszteség, összecsapás, betegség, a fizikai halál lehetősége, megszabadulás, reinkarnáció.

Ellentétes értelmű jelentése:

Katasztrófa, zűrzavar, a változás hiánya, mozdulatlanság, megrekedés, tehetetlenség, egy súlyos baleset vagy akár a halál elkerülése.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük