Angyali segítség – A hála teret ad a csodáknak

Angyali segítség – A hála teret ad a csodáknak

A hála megnyitja a szívet és gyarapodást teremt az élet minden területén. Amint több teret engedsz a hálának a lelkedben, úgy engedélyezed a gyarapodást.Ha engedékeny állapotban van a lelked, csodák történnek.

A hála átalakító erővel bír. Találd meg miért lehetsz hálás az életedben. Érezd ezt a hálát nap mint nap. Ne legyenek elvárásaid, egyszerűen csak légy hálás és a változás folyamata beindul. Ennek tudatában kelj fel minden reggel. Abban a pillanatban, amint ez a folyamat állandósul, meglepő fordulatot vesznek a dolgok

Most válaszd a boldogságot A boldogság a hála egyik formája. Ha boldog szívvel tapasztalod meg az életet, a szíved nem akarja majd más módon megtapasztalni utána. Alapvető szükségletté és motivációvá válik, és arra törekszünk, hogy a lehető legjobb legyen. Nem kell másoknál jobbnak lenned, ez csak rólad szól, a te hozzáállásod jobbá válásáról, ami jobbá teszi a körülötted lévő világot is.

Mielőtt lefekszel este az ágyadba, békülj ki az elmúlt nap eseményeivel. A szándékaid egész nap jók voltak, és a legjobban cselekedtél, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak erről. Tervezd el, hogy a holnapi nap még bámulatosabb lesz, mint a mai volt.

Angyali Útmutató, hogy több hálát érezz:

  • Hogyan lehetsz hálásabb és hogyan hozhatsz több hálás az életedbe?
  • Hosszabb hálát hozhat az életedbe, ha meglátod az ajándékot kihívásokkal teli tapasztalatokban.
  • Ne tartsd természetesnek a dolgokat vagy az életedben levő embereket, engedd meg,hogy tudják, hogy mit jelentenek neked.
  • Véletlenszerű intuitív cselekedetek kezdeményezése.
  • Fogadd a dolgokat szeretettel.

Emlékezz rá, hogy az életednek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen.

The post Angyali segítség – A hála teret ad a csodáknak appeared first on Angyali Segítség.

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>