Angyali Segítség – 7 angyali szokás, melytől megváltozik az életed

Angyali Segítség – 7 angyali szokás, melytől megváltozik az életed

Az angyalok arcán egy mindent felülmúló nyugalom tükröződik. Ha ezt a belső békét, és harmóniát szeretnénk elérni, akkor van néhány szabály, amit mindenképp be kell tartanunk.

Ezt a 7 szokást iktassuk be életünkbe, és olyan nyugodtak lehetünk, akárcsak az angyalok.

1.Egyszerűbb szemlélet

A boldogság bennünk van. Miért keressük folyton a világban? A körülöttünk levő tárgyak, emberek, épületek, a világ összes vagyona sem fogja biztosítani a boldogságunkat. A legegyszerűbb utat kell választanunk: magunkban belül kell keresnünk a boldogságot. Az angyalok szerint az egyszerűség a lelki felemelkedés egyik alapelve.

2.Felajánlás

Ha önzetlen módon éljük az életünk, sokkal kevesebb időnk lesz a problémákon rágódni. Dolgozzunk azon, hogy az elme nyugodt legyen, és próbáljunk meg arra törekedni, hogy minél több szeretet adjunk embertársainknak. A boldogság egyik alapfeltétele a lelki béke. Ha másokon segítünk, határtalan elégedettség, és boldogság fog eltölteni.

3.Meditáció

Tanulmányok alapján kimutatták, hogy a meditáció megváltoztatja az agy szerkezetét, és a gondolkodást. Az angyalok már a kezdetektől fogva tudták, hogy a meditáció segítségével egy igen boldog életet élhetünk. Ha nincs időnk arra, hogy minden nap meditáljunk, az is elegendő, ha egy héten két-három alkalommal egy-egy kis időre elcsendesedünk. Fontos, hogy mindezt, ha lehet, meghatározott időpontban végezzük.

4.Hallgassunk az idősebbekre

Mindig hallgassunk a bölcsebb, és tapasztaltabb emberekre. Ha jól szétnézünk, a környezetünkben mindig találunk olyan embereket, akiktől mélyebb életvezetési tanácsokat tanulhatunk.

5.Változtassunk az életmódunkon

Persze sokkal könnyebb, mindig másokat bírálni életmódjuk miatt, azonban, ha ezt tesszük, attól még a mi életünk nem változik meg. Összpontosítsunk minden nap a körülöttünk levő jóra, és éljünk e szerint.

6.Fogadjuk el a változást

Minden reggel a tükörbe nézve az arcukat láthatjuk. Szeressük ezt az arcot még akkor is, ha ráncosodik, őszül, beesettebb szemű lesz. Az elfogadás a másik nagy titka a boldog életnek. Ha megértjük, és elfogadjuk a változást, elégedettek leszünk.

7. Éljünk a jelenben

Az elménknek köszönhetően mindig a múltban, vagy a jövőben kalandozunk, vagyis azon stresszelünk, hogy mi volt, vagy mi lesz. Nem tudjuk élvezni a jelent pillanatot. Ha a jelenben élünk, boldogok, és kiegyensúlyozottak leszünk. Az élet MOST történik.

Szerencsehoroszkóp januárra: lássuk te miben leszel szerencsés ebben a hónapban!

The post Angyali Segítség – 7 angyali szokás, melytől megváltozik az életed appeared first on Angyali Segítség.

Oszd meg a cikket és szerezz pontokat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>