Melyik kapun lépsz be ? Döntésed fontos dolgot árul el!

Életünk alakulása döntéseink eredménye. Most lehetőséged van ismét dönteni. Választásod egy nagyon fontos információt fog elárulni számodra. Az ősi ajtók apjainkra is igaz és találó információval bírnak. Érdemes szívből választani és alaposan belegondolni abba, amit üzen nekünk. Remélem jól döntöttél!

A. kapu

Légy állhatatos és erős, mint egy fa, ami a viharban is ellenáll áll az elemek támadásának, s ami bölcsességét sok-sok év tapasztalatából merítette. Állj szilárdan a lábadon és bízz jobban magadban és abban, hogy szeretteid akkor is ragaszkodnak hozzád, ha éppen úgy tűnik, kissé távol kerültek tőled és nem igénylik a törődésed. Ne aggódj, ne keresd folyton a visszajelzéseket, az ígéreteket, és vedd kissé könnyedebben a dolgokat.

A kapcsolatok dinamikája olyan, mint az apály és a dagály váltakozása, ezért fogadd el, hogy akiket szeretsz időnként több szabadságra vágynak, hogy később újra vissza találjanak hozzád. Légy hát Te is függetlenebb, legyenek saját elfoglaltságaid, saját “életed”, attól még a háttérből, láthatatlanul lehetsz a családod erőközpontja, hisz sokszor az is elég, ha tudják, hogy várod őket, hogy számíthatnak rád.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük