Mai Tarot Jóslás ~ 06.04 ~ Egyszerre kell a megújulás és a megbékélés útját járnunk

Most végre fölülemelkedhetünk valami komoly akadályon, ami eddig útját állta annak, hogy alapjaiban változtassunk az életünkön.

Itt az alkalom az újrakezdésre, méltatlan helyzetekből vagy kapcsolatokból való kiszabadulásra. A múlt egy nehéz, terhes szakasza előbb-utóbb lezárul, de erre magunknak is tudatosan törekednünk kell. Le kell vonni a tanulságokat, és a múlt hibáiból okulva egy teljesebb, boldogabb életet építhetünk majd fel. Egyszerre kell a megújulás és a megbékélés útját járnunk. Meg kell bocsátanunk, mind önmagunknak, mind másoknak, hiszen a múlton már úgysem változtathatunk. A régi sérelmek dédelgetése pedig megmérgezheti az életünket, és visszatarthat attól, hogy új utak, új kapcsolatok felé induljunk. Mivel azonban ez még csak a folyamat kezdete, előfordulhat, hogy bizonyos eltemetett dolgok a felszínre kerülnek, és kellemetlen meglepetéseket, vagy fájó csalódásokat okoznak.

Ekkor sem szabad azonban meghátrálnunk, mert, ha sikerül a múltra reálisan és őszintén tekintenünk, akkor a jövő is átláthatóbbá válik majd.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük