Változások a láthatáron: heti horoszkóp május 27-től

Nyilas:

A házasságokban, régi együttélésekben feszültség alakulhat ki, sőt olyan szituáció is, amelyet te nem tudsz elfogadni. Nem ez a legjobb alkalom az őszinte beszélgetésekre, a társad ugyanis erre most nem képes. Adj neki időt! A munkában olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt örömödben talán még a szavad is elakad. Ha egészségügyi problémád van, ne aggódj, a gyógyulás útjára léphetsz.

Bak:

Nem árt, ha tisztában vagy azzal, hogy mostanában nem könnyű veled az élet. Hajlamossá válhatsz ugyanis a makacs viselkedésre, amivel talán észre sem veszed, de a saját életedet is megnehezíted. A szerelmi kapcsolatokban olyan fordulat állhat elő, amelyet talán el sem mersz hinni. A meglévő viszonyok szorosabbá válhatnak. A munkahelyeden átláthatatlan helyzet jöhet létre, kolléga viselkedése kiboríthat.

Vízöntő:

Ezen a héten sem a szerelemben, sem a pénzügyekben nem állsz a helyzet magaslatán. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor. Megeshet az is, hogy a csemetéd olyan dologgal áll elő, amelyet nehezen tudsz kezelni. Viszont kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának, és a munkahelyeden is jó eredményeket érhetsz el.

Halak:

A munkahelyeden történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt nem látsz majd tisztán. De az is lehet, hogy olyan ügybe keveredsz, amely bátran nevezhető zűrösnek és zavarosnak. Ráadásul rokon miatt is nehéz helyzetbe kerülhetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat, sőt megeshet, hogy olyan lehetőségről hallasz, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Feletteseddel szemben tarts két lépés távolságot!

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük