Változások a láthatáron: heti horoszkóp május 27-től

Oroszlán:

Ezen a héten a szerelemben kevesebb a szerencséd. Még az is lehet, hogy olyan probléma kerül előtérbe, ami miatt ha nem is ér véget a kapcsolat, valószínűleg a dolgok más kerékvágásban folytatódnak majd tovább. A munkában olyan váratlan helyzet alakulhat ki, aminek köszönhetően örömödben talán táncra is perdülsz. Kollégával nagyon jól kijöhetsz, és egy kapcsolati tőkédnek is nagy hasznát veheted.

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a héten a felettesed nagyon zabos lesz, ezért mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, amit nagyon nem kellene. Olyan új lehetőséget is utadba sodorhat az élet, hogy el sem mered hinni, veled ez megtörténhet. Mindez pozitív irányban befolyásolhatja az életedet, a jövődet. A szerelem ege is vakítóan kék lehet.

Mérleg:

Nem a sikeres kommunikáció hete ez a mostani, ezért lényeges, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz, így elkerülheted az esetleges kellemetlenségeket. Egészségügyi probléma is felütheti a fejét. Ha már jó ideje kínlódsz betegséggel, a dolgok jó irányba fordulhatnak, amitől elégedettséget érezhetsz. A munkában, megélhetésben átláthatatlan helyzet jöhet létre.

Skorpió:

A hét legfontosabb feladata: a pénzedre és az egészségedre való nagyobb odafigyelés. Minden esély meglehet arra ugyanis, hogy egy betegség átmenetileg kivonjon a forgalomból. Figyelj oda arra, hogy ne adj ki olyan dologra, ami nem éri meg az árát, vagy ami teljesen felesleges. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologgal állhat elő, amellyel meglephet.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük