Szombati horoszkóp “Sokáig nem értetted, hogy hova vezetnek a szálak az életedben…”

Napi horoszkóp Oroszlán

Nagyon szeretnéd visszafogni magadat egy beszélgetésben, az indulataid mégis magukkal ragadnak szombaton. Jó, talán nem fogsz üvöltözni (és ez tulajdonképpen nagyon jó), de szenvedélyesen órákig magyarázod azt, amiről elhatároztad, hogy egyáltalán nem fogsz róla beszélni Ne felejtsd el, hogy nem mindenkit érdekel ez a téma.

Napi horoszkóp Szűz

Az az érzésed támad, hogy valaki következetlen a környezetedben. Ez a következetlenség pedig igazán megakadályozza azt, hogy együtt működjetek, együtt gondolkodjatok, és együtt tegyétek meg azokat a lépéseket, amelyeket már megbeszéltetek. Persze ha következetlen, talán úgysem tartja magát a megbeszéltekhez.

Napi horoszkóp Mérleg

Szombaton megfigyelheted, hogy a napodnak van egy íve. Megfigyelheted azt, hogy hogyan sűrűsödnek be a teendők, hogyan fokozódnak az élmények, hogyan leszel egyre érzelmesebb. Majd pedig azt is láthatod, ahogy mindez elcsendesül, és ahogy egyre szelídülnek körülötted a hullámok.

Napi horoszkóp Skorpió

Úgy tűnik, hogy nagyon rossz célt tűztél ki magadnak szombatra. Ez a cél talán túl kevés. Vagy talán túl kicsi. Talán olyan mélyen alulértékelted a célodat, hogy nincs is kedved elkezdeni meghódítani azt. Könnyen lehet, hogy ezt a célt most újra kell gondolnod. Nyugodtan helyezd magasabbra a lécet!

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük