Pénteki horoszkóp “Sokkal könnyebb dolgod lenne, ha külön tudnád választani a munkát és a magánéletedet”

Napi horoszkóp Nyilas

Arra jössz rá, hogy milyen sokan szeretnek beszélgetni veled. Milyen sokan vannak azok, akik arra használják a veled való munkát és a találkozásokat, hogy kiöntsék a lelküket. Neked ilyenkor bőven elég hallgatnod, és kedvesen mosolyognod. Ne felejtsd el: ezek az emberek talán nem is rád kíváncsiak, nem a tanácsaidat akarják, hanem a „füledet”, azt, hogy meghallgasd őket.

Napi horoszkóp Bak

Kicsit figyelmetlen vagy pénteken, emiatt talán nem ismered fel egy ismerősödet, vagy szétszórtságodban elhagysz valamit az utcán. Ma érdemes lenne egy kicsit összeszedettebbnek lenned. Ennek pedig az a legjobb eszköze, ha nem a múlton rágódsz, és nem is a jövőn aggódsz, hanem a teljes figyelmeddel a jelenbe érkezel meg. Arra figyelj, amit éppen teszel, ne valami másra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Olyan jó ötleteket kapsz pénteken, hogy a legszívesebben azonnal megvalósítanád mindegyiket. Ez természetesen azzal a veszéllyel jár, hogy az egész hétvégédet a pénteki ötleteknek szenteled. ma érdemes felírnod ezeket az ötleteket, és érdemes rögtön egy megvalósíthatósági tervet is készítened: érdemes pontokba szedned azt, hogy mi mindent kell megcsinálni, amire az ötletekből valóság lesz.

Napi horoszkóp Halak

Ma visszanyerheted a bizalmadat valakivel kapcsolatban. Talán mostanában feszültebb volt a viszonyotok, és talán úgy érezted, hogy ő nem őszinte veled. Valójában azonban ő mindig önmagát adta, csak egy nehezebb időszak miatt nem volt elég ereje rád figyelni. Most megértheted, hogy milyen fontos vagy a számára, és milyen fontos a számára a kapcsolatotok is.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük