Csütörtöki horoszkóp “Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön…”

Napi horoszkóp Nyilas

Valaki nagyon szeretné kiforgatni a szavaidat, és valaki nagyon szeretné nyakatekert módon értelmezni mindazt, amit mondasz. Itt lenne az ideje annak, hogy továbblépj végre, és ne akarj olyanokat meggyőzni az igazadról, akik szemmel láthatóan direkt félreértenek. Engedd meg nekik, hogy félreismerjenek, te pedig törődj a valódi szeretteiddel.

Napi horoszkóp Bak

Nem is sejted, milyen jó dolgok várnak rád csütörtökön. Ezt olyannyira nem sejted, hogy ma egész nap rossz dolgokra számítasz. talán úgy érzed, hogy egyfajta balsejtelem kínoz, de az is lehet, hogy más módon érzékeled a rossz események előszelét. Pedig ez egy hamis érzet: Ma csak jó dolgok várnak rád, ha meg tudod engedni magadnak őket.

Napi horoszkóp Vízöntő

Egyszerűsíts! Olyan bonyolult magyarázatokat, ok-okozati viszonyokat kreálsz fejben, amelyek szerinted jól magyarázzák a világod működését. A valóságban azonban csak összezavarnak. A világ körülötted nagyon egyszerűen működik: Mindenki a szeretetet keresi, és mindenki azt akarja elérni, hogy szeressék őket.

Napi horoszkóp Halak

Alapjaiban kellene újraszervezned a következő napokat. Úgy tűnik, hogy túl sok mindenre mondtál igent, és túl sok olyan helyre is elígérkeztél, ahová talán nem fogsz tudni elmenni. Most kellene végiggondolnod, hogy ezekből az ígéretekből mik lesznek betarthatóak, és mik azok, amelyeket még idejében módosítanod kellene.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük