Keddi horoszkóp “Valakinek pusztán már a létezéseddel is örömet okozol kedden…”

Napi horoszkóp Nyilas

Úgy érzed, hogy ingoványos talajra tévedtél kedden. Most nem vagy benne biztos, hogy jól átlátod a helyzeteket, és abban sem vagy biztos, hogy tudod, mit kell lépned. Fontos, hogy tudd: Van időd végiggondolnod a helyzetet, és van időd megtalálni a megfelelő megoldást. Van időd arra, hogy összeszedd magadat, és nem kell sehova sem rohannod, hiszen a kapkodás csak még jobban nehezíti a dolgodat.

Napi horoszkóp Bak

Pontosan tudod, mit szeretnél a párkapcsolatodban, mégis folyton értelmetlen kompromisszumokat kötsz. Hajlamos vagy arra, hogy olyasmibe is belemenj, amit nem szeretnél, mindezt azért, hogy megőrizd a kényes családi békét. Fontos, hogy kedden merj nemet mondani a szerelmednek is. Fontos, hogy merd kimondani azt, ha valami neked nem úgy jó, ahogy azt ő szeretné.

Napi horoszkóp Vízöntő

A kompromisszumnál sokkal jobb megoldásokat találhatsz kedden. Most olyan megoldásban kellene gondolkodnod, amelyben minden fél nyer. Még abban az esetben is, ha négy vagy öt érdekelt fél van az adott helyzetben. Tudom, hogy azt hiszed, nincsenek olyan megoldások, amelyekben mindenki nyerhet. De ha ma elengeded a nyertes-vesztes mintába vetett hitedet, létrejöhet a mindenki számára jó döntés.

Napi horoszkóp Halak

Azt keresed, hogy honnan meríthetnél ihletet, és észre sem veszed, hogy az ihlet az utcán hever. Szinte szó szerint, hiszen ma elég kimenned az utcára ahhoz, hogy remek ötleteid támadjanak. Ha ma elakadsz egy munkával, és inspirációra van szükséged, egyszerűen csak menj ki a friss levegőre, szippants bele a tavaszba, és máris felpörögnek a kerekek a fejedben.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük