Keddi horoszkóp “Valakinek pusztán már a létezéseddel is örömet okozol kedden…”

Napi horoszkóp Oroszlán

Valakinek pusztán már a létezéseddel is örömet okozol kedden. Van valaki, aki annyira örül neked, hogy láthat, hogy szinte el sem hiszed. Ő úgy érzi hogy a találkozásotok különleges alkalom egy lehetőség arra, hogy gyógyulhasson, egy lehetőség arra, hogy megváltozzon az élete. Persze lehet, hogy te nem is tudsz arról, milyen sokat segítesz a puszta jelenléteddel másoknak.

Napi horoszkóp Szűz

Minden helyzetet meg lehet változtatni – neked ezt kell észben tartanod kedden. Amikor úgy érzed, hogy már nincs mit tenni, akkor lesz a legegyszerűbb dolgod. Ilyenkor valóban csak azt kell észben tartanod, hogy még ebben a helyzetben is van megoldás. Sőt! Ha félre tudod tenni azt a félelmet, hogy tehetetlen vagy, azonnal észreveszed, hogy mennyi lehetőséget rejt ez a látszólagos tehetetlenség.

Napi horoszkóp Mérleg

Igazán meglepődsz, amikor észreveszed, hogy egy barátnőd már teljesen úgy beszél, mint egy megvilágosodott spirituális mester. Ez persze nem jelenti azt, hogy ő tudatosan mondana mélyen spirituális és segítő mondatokat. Könnyen lehet, hogy ez teljesen spontán és tudatlanul jön belőle. Mindenesetre érdemes meghallgatnod ennek a „frissen megvilágosodott” barátnődnek a szavait kedden.

Napi horoszkóp Skorpió

Ragaszkodj a jogaidhoz kedden. Valaki most arról akar meggyőzni, hogy nem vagy jogosult valamire, ami szerinted jár neked. Ma semmiképp se hallgass a szóbeszédre, és ne hozzá nem értőket kérdezz meg a jogaidról. Ha mindenképp jogi segítségre van szükséged, és egyedül nem tudod megvédeni a jogaidat, akkor fordulj szakemberhez. Ne felejtsd el, neked van igazad, de ezt be is kell tudnod bizonyítanod.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük