Ki miért szörnyen elviselhetetlen a horoszkópja szerint! Ne lapítsatok, mindenki itt van!

Nyilas (november 22-december 21.)

Szabad, vidám, pozitív, atlétikus, versengő, okos. csupa pozitív tulajdonság. persze, amíg nem próbálsz meg vele kapcsolatba lépni. mert azt nem lehet. A Nyilas számára már a következő randi megbeszélése is a szabadsága korlátozásának számít. Előadja, hogy senkire nincs szüksége. a lojalitást hírből sem ismeri, és kíváncsisága és kalandvágya miatt úgy váltogatja a férfiakat, mint más a ruháit. Hűséget ne is várj tőle, de legalább az arcodba mondja, mi a helyzet, mert a legőszintébb a nők között. Mit érdekli, hogy igazságával a lelkedbe tipor. Az együttérzés nem az erőssége, ne csodálkozz azon, hogy főleg magáról beszél, sokat, és meg sem kérdezi, mi van veled. A nyilassal nagyon jól ki lehet jönni a jóban. A Rosszban nem az ő kenyere, már ott sincs, mivel a világ realitásait ő nem szereti elfogadni. Semmiben sem számíthatsz rá, de ő nem fél segítséget kérni a barátaitól, és olyankor igen bájos tud lenni. Valahogy mindig felszínen marad.

Bak: (december 22. – január 19.)

Lehetséges, hogy találkoztál egy csodás Bak nővel valami elegáns eseményen, egy gazdag cégnél vagy politikai partin. Ez azért van, mert ennek a nőnek vannak céljai. Nagyon ambiciózus a szó legrugalmasabb értelmében, és semmi nem akadályozza meg őt a céljai elérésében. Még egy férfi sem. Főleg az nem.

Ő az a fajta lány, akit be lehet mindenhol mutatni, mert klasszikusan elegáns és távolról sem közönséges. Ő rendkívül intelligens, és bárkivel elbeszélget megfelelő módon. A hálószobában egy ördög, aki mindenre kapható. Akkor mi vele a baj? Hogy minden bizonnyal valami praktikus cél miatt van veled kapcsolatban: mert gyereket akart, vagy a családod előkelő, esetleg a munkahelyén előbbre tud lépni általad. Más ugyanis nem érdekli.

Vízöntő: (január 20. – február 18.)

A Vízöntők bájosak és furcsák. Szeretik a humanitárius célokat, érdeklődőek, és látszólag izgalmas személyiségek. Ez az izgalmasság azonban hosszú távon irritálóvá tud válni. Mert a Vízöntő semmit sem tűr, ami szokványos, így öncélúan különcködik.

Nincsenek igazi barátai csak haverjai, mert az érzelmeket csak hírből ismeri. Párját is tudja hidegen kezelni. A kapcsolatait képes egy vállrándítással lezárni, hogy elutazhasson végre egyedül a világ másik tájára valami izgalmas munkát vállalni, amivel a Földet jobb hellyé teheti. Ha családja van, akkor hajlamos úgy tekinteni szeretteire, mint akik akadályozzák az önmegvalósításban.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak a függés nagymestere. Ital, szerelem, étel, bármi lehet, de nem hajlandó függőségeiről lemondani.

A Halak nő még kevésbé ambíciózus, mint az Ikrek. Nem nagyon szeret dolgozni, inkább csak álmodozni. Mivel a bolondos Neptunusz bolygó uralja, időnként teljesen irracionálisan viselkedik. De nem lehet rajta számon kérni, mert kicsúszik minden felelősség alól. Párját sohasem hajlandó elhagyni, kivéve, ha ő akar lépni, akkor igazi hideg hal lesz, az érzelmeinek hűlt helyét sem fogod megtalálni.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük