Ki miért szörnyen elviselhetetlen a horoszkópja szerint! Ne lapítsatok, mindenki itt van!

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Az oroszlán nő a királynő, és úgy is kell kezelni. Olyan féltékeny, mint a Bika vagy aSkorpió, de tagadja, persze hatalmas színpadias drámákra számíthat, aki nem adja meg az oroszlánnak, ami jár vagy féltékennyé teszi. Néha bájos, mint a cica, de mindig vannak karmai, és, ha megindul, félelmetes is lehet. Szeret lustálkodni, mint egy nagy macska, de rengeteget költ, és azt a pénzt nem mindig ő maga keresi meg. Sosem ismeri el, hogy hibázott, mindig úgy alakítja a valóságot, hogy egója sértetlenül kerüljön ki. Mindig szerepel, a legintimebb pillanatban is színpadon van. Mindenki más csak mellékszereplő az életében.

Szűz (augusztus 23 – szeptember 22)

A Szűz nő az igazi nyaggatógép, panaszkodó és hipochonder. Először édesnek tűnik – mindenkit kiszolgál, kedves és szerény. Annyira jól szervezett az élete, hogy férjének nem kell kétszer kérdeznie, hol a zokni vagy mi a vacsora. Mindezt előre tervezi és excel táblázattal és egy kijelölt Google-naptárral, a következő hat hónapot is beosztja.

Lassan, bár … elkezdődik a nyaggatás. A kritika. A fantom betegségek. A lakásban eluralkodik a fehérjepor és a B-12-es tabletta szaga, mindig edz, és férjétől is ezt követeli, megjegyzéseket tesz a sörhasra, ruházatra, piszkos cipőre. Míg kezdetben a szex érzéki (bár ott lesz egy törülköző alattatok, nehogy valami bepiszkítsa a lepedőt), végül teljesen elmarad. Párját az őrületbe kergeti mániáival, kivéve, ha egy másik Szűzzel él.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22.)

Az oroszlán nő a királynő, és úgy is kell kezelni. Olyan féltékeny, mint a Bika vagy aSkorpió, de tagadja, persze hatalmas színpadias drámákra számíthat, aki nem adja meg az oroszlánnak, ami jár vagy féltékennyé teszi. Néha bájos, mint a cica, de mindig vannak karmai, és, ha megindul, félelmetes is lehet. Szeret lustálkodni, mint egy nagy macska, de rengeteget költ, és azt a pénzt nem mindig ő maga keresi meg. Sosem ismeri el, hogy hibázott, mindig úgy alakítja a valóságot, hogy egója sértetlenül kerüljön ki. Mindig szerepel, a legintimebb pillanatban is színpadon van. Mindenki más csak mellékszereplő az életében.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Gondold vissza, amikor megismerkedtél a szép Mérleg nővel. Emlékszel, hogyan mosolygott, dobálta a haját, és úgy nézett rád, mintha az egyetlen ember lennél a bolygón. Emlékszel a királyi érzésre? Hát nem te vagy az egyetlen. Mindenkivel így viselkedik, ez a Mérleg titkos fegyvere.

Nem tart sokáig, míg az ördög előjön a Mérleg nőből, de annyira ügyes, hogy az emberek csak azt látják, amit ő akar, hogy lássanak belőle. Annyira kecses, annyira bájos és jól képzett beszélgető, hogy a manipuláció olyan könnyű neki, mint a levegővétel. Mindenkit meg tud tartani kegyeiben anélkül, hogy meglátnák igazi énjét, amit csak otthonra tartogat. Szereti a pletykát, a felszínességet, a külseje a mindene, igazi pózológép. És szempillantás alatt lecseréli párját, ha talál egy erősebb, gazdagabb férfit, miközben azt állítja, az igaz szerelmet kereste csak. Ő sohasem hibás egy házasság megromlásáért, mindig csak a másik.

Skorpió (október 23 – november 21)

Nem is lehet elmagyarázni, hogy a Skorpió nő milyen ördögi. Igazi játékos, és az erotika olyan mestere, hogy annak senki sem tud ellenállni, még akkor sem, ha átlagos a külseje. Ha még szép is, igazi gyilkos fegyver. A manipuláció minden csínját-bínját ismeri. Azt szerez meg, akit akar, és addig birtolkolja, amíg ő akarja. de nem ereszt el senkit, a Skorpió nő után nem lehet élet, ezért élő halottakat hagy maga után, ők az exei.

A Skorpió természetes uralkodója Plútó, a halál, a pusztítás és az újjászületés bolygója. Másodlagos uralkodója a Mars, a bolygó, amelyet a Háború Istenéről neveztek el. Ez egy erős kombináció. Hosszú játékot játszik. Ha megcsalják, csak mosolyog, majd évek hosszú munkájával a halálba kergeti azt, aki a lelkébe tiport. Minden sérelemért százszorosan kell fizetnie a másiknak. Lehet, hogy pletykákkal fizikai bosszúval támad, de az is lehet, hogy egyszerűen a lelkét eszi meg a másiknak. semmiképpen nincs menekvés. Jobb őt elkerülni, vagy ha mégsem, nagyon ügyelni, hogy semmilyen módon se sértsd meg az érzelmeit.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük