Tények és tévhitek a csillagjegyekről, amiről kevesen tudnak

Nyilas

Kontra: abban van némi igazság, hogy igen ellenszenvesen is tudnak viselkedni, de mindez mögött mélyen érző és finom lélek lakozik, aki csak magát védi viselkedésével. Örök optimisták, bár velük is megesik, hogy letargikus és melankólikus állapotba kerülnek, azonban innen bármikor képes felállni és új erővel elvégezni a feladataikat.Pro: vaktában lövöldöző, goromba és felületes, energiáját kalandokba fekteti, mindennek csak a jó oldalát szemléli – hangoznak el róla a már-már unásig ismételt tulajdonságok. Valóban ilyen lenne?

Bak

Kontra: a fizikai világban hisznek igazán, a nem kézzel fogható dolgok kétségeket ébresztenek bennük. Mindig előbbre szeretnék vinni a dolgokat, így sokat terveznek, azonban ettől függetlenül spontaneitással is rendelkeznek. Szenvedélyesek és kalandvágyók, ha elegendő hittel rendelkeznek, sikereket érhetnek el.Pro: állítólag egyáltalán nincsenek spontán dolgai, gyakran unalmas és egyhangú. Fontos hogy összetartsa és kézben tartsa a dolgait, ellenkező esetben szétesik. Szorgalmas és praktikus, akkor érzi magát a legjobban, ha minden az ő elképzeléseinek megfelelően alakul.

Vízöntő

Kontra: bár személyiségük meglehetősen sajátos, rendkívül érzékeny lélekkel rendelkeznek, akik a közvetlen környezetükre mindig figyelnek. Törődésük őszinte és tiszta, időnként azért vesznek fel rezzenéstelen pókerarcot és a nemtörődömség látszatát, hogy valós érzéseiket elrejtsék. Folyamatosan attól tartanak, hogy ha ebből az állapotból kimozdulnak, lehull róluk a lepel és nem tudnak majd helyre állni.Pro: az a tévhit járja róluk, hogy távolságtartásuk különcséggel is párosul, hidegek és robot módjára teszik a dolgukat. Szenvedélyességgel nem igen áldotta meg őket a sors, sokszor szívtelenül hidegek tudnak lenni.

Halak

Kontra: a fenti állítások alaptalanok, hiszen igen intelligens emberekkel állunk szemben, akik nagyon is meggondolják amit tesznek és mondanak. Rendkívül nyitottak, döntéseik előtt minden szemszögből megvizsgálják a helyzetet. Folyamatosan ötletelnek, mellyel ugyan sokszor ellenszenvet váltanak ki, mégis érdemes erre a spontán dologra odafigyelni náluk, hiszen általában nem tévednek.Pro: örök álmodozónak tartják őket, ösztönös lények, akik az ésszerű gondolkodás híján állnak. Könnyen befolyásolható, naiv személyiségek, sokszor rájuk ragasztják a megbízhatatlan jelzőt is.

 

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük