Tények és tévhitek a csillagjegyekről, amiről kevesen tudnak

Oroszlán

Kontra: a fenti dolgokban van igazság, azonban csak szemernyi. Magabiztosságukat gyakran félre értelmezik, mélyen belsőjükben pedig érzékenységet, higgadtságot és szerénységet is hordoznak. Tettrekészek és nagyon tudnak harcolni, ám bennük van az is, hogy bújós kiscicaként néha visszahúzódjanak.Pro: királyhoz méltó előkelőség mellett élik az életet, hatalmas önbizalmukat pimaszul a nagyközönség elé tárják, mindemellett pedig saját maguktól elájulva, szépségüket és lehengerlő stílusukat közhírré téve felsőbbrendűséget sugallnak.

Szűz

Kontra: feladatait mindig maximálisan ellátja, magas színvonalon tudja élni az életet. A kemény külső sokakat visszatart attól, hogy valódi lényét megismerje és felfedje, hogy valójában igen érzéki és érzékeny személlyel áll szemben. Szereti az életet, szeret szórakozni és társaságban lenni, mindig a teljes életre törekszik. Sokan ezt értelmezik félre és ragasztják rá a „megközelíthetetlen és pedáns jéghegy” titulust. Bár életét tényleg átszövi a „rend a lelke mindennek” mondás, azonban a horoszkópok erős túlzással hangsúlyozzák.Pro: gyakran kihangsúlyozzák, hogy a Szüzek mennyire precízek, pontosak és rendezettek és a részletek bűvöletében élnek, már-már eltúlzottan. Szőrszálhasogató és a mindenkit és mindent tisztelő jelzőket is kapnak, azonban ez náluk is csak a felszín.

Mérleg

Kontra: a dolog sokkal árnyaltabb, mint ahogy azt beállítják az általános jellemzésekben. Bár tényleg szeretik egyenlőnek látni a dolgokat, azért előtérbe kerül sokszor saját előbbre jutásuk. Mindig két oldalról szemlélik a dolgokat, de mérlegelésük minden esetben attól függ milyen aspektusból vizsgálják meg az adott szituációt, eseményt.Pro: úgy tartják, hogy a jegy szülöttei borzalmasan sokat gondolkodnak, mérlegelnek és életüket mindig az egyenlőség elve vezérli.

Skorpió

Kontra: valójában igen visszafogott és őszinte emberek, akik intenzív belső életet élnek. Közvetlenek és mindig arra törekszenek, hogy egy adott szituációból mindenki a legjobban jöjjön ki, mindenkinek jó legyen. A tabu témák feszegetésével sem a határok kitolására törekszik, mindinkább az érdeklődésének egy intenzívebb kinyilatkoztatásával állunk szemben. A finomkodáshoz és a forró kása kerülgetéséhez túl őszinték. A Skorpió nagyon jó társ és nagyon jó barát, viszont ennek kibontakozásához magas fokú bizalomra van szükség. Bizonyítási vágya magas, de ezzel csak igen nagy érzékenységét palástolja.Pro: sokszor kellemetlen, csipkelődő és rosszindulatú embernek ítélik a Skorpiókat, akik szeretik a szeximádatukkal és a jóízlés határainak átlépésével megbotránkoztatni a környezetüket.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük