Most kiderül miben vagy igazán erős a csillagjegyed alapján!

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Nyilas: kalandvágy

A Nyilas úgy gondolja, hogy kaland nélkül nem élet az élet. Ő a szerelemre, a kalandokra, és a függetlenségre született. Imád új dolgokkal megismerkedni, mindig meglátja az emberekben a jót, az értékelendőt. Nagy felfedező vággyal, optimizmussal van megáldva, így mellette unatkozni lehetetlenség.

Bak: komolyság

Rendszerető, olykor önmagához igencsak szigorú, magas elvárásai vannak az életben. Stratégaként gondolkodik, és hosszú távra tervez. Mindig alapos munkát végez, és a legnehezebb időszakokban is kitart. Szereti a hosszantartó és minőségi dolgokat.

Vízöntő: eredetiség

Mindig eltér az átlagtól, mert folyamatosan az eredetiséget, az egyediséget keresi, ezért vannak, akik istenítik, mások meg ki nem állhatják őt. Mindig azon gondolkodik, hogy miként tudna fejlődni, magasabb tudatszintre jutni. Folyamatosan kísérletezik, megújul, és feszegeti a határait.

Halak: tolerancia

Együttérző, elfogadó, mindig ad egy második esélyt, mert tudja, hogy tévedni emberi hiba. Néha túlzottan segítőkész, és mások érdekeit előrébb helyezi a sajátjánál, ezért megeshet, hogy sérül az önbizalma. Az érzékenysége, az empátiája mégis szebbé teszi számára a világot, így tisztában van azzal, hogy mi a boldogság.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük