Erre vágynak titkon a csillagjegyek a párkapcsolatban

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

A Nyilas titkos vágya: valódi társra találni

A Nyilas kalandvágyó természetét nem könnyű megzabolázni. Szeret flörtölni, tele van optimizmussal, élvezi az életet, s ezt várja társától is. Jóllehet nem könnyen köti le magát, ha egyszer igazán szerelmes lesz, hihetetlenül hűséges és lenyűgöző partner válik belőle. De még ilyenkor is titkon arra vágyik, hogy párja vele tartson mindenhova, de közben adja meg neki az önállóságot, a teljes szabadságot is. Vele tényleg madarat lehet röptetni, ha rátalál az ilyen társra.

A Bak titkos vágya: tanácsot, segítséget kérjen tőle a párja

A gyakorlatias, néha rideg és pesszimista Bak valójában nagyon is szorgalmas és kedves típus, nála a siker a mérce az élet minden területén. Amikor fülig szerelmes lesz, hűségére, támogatására nem lehet panasz. Igaz, nem az a kifejezetten érzelgős típus, ám ez korántsem jelenti, hogy ne tenne meg mindent a párkapcsolatban. Legbelül ugyanakkor őt is feszíti a vágy, hogy megerősítést kapjon a szerelmétől: társa nemcsak a támogatását értékeli, hanem a segítségét, az okos és praktikus tanácsait is. Na persze ő sem mondaná ki ezt a párjának.

A Vízöntő titkos vágya: szabadság

A Vízöntő nem szereti a hagyományos dolgokat, merész és logikus gondolkodású, a társadalmi kérdések érdeklik, s arra törekszik, hogy jobbá tegye a világot. Mindez annyira leköti, hogy a párkapcsolat néha inkább csak teher a számára. Ha mégis elrabolják a szívét, mindent megtesz, hogy a mindennapokat összeegyeztesse a szerelemmel. Mindenki másnál nagyobb a függetlenségi vágya, ezért óriási szabadságra, személyes térre van szüksége. Ő sem beszél a valódi vágyáról, de a párkapcsolatban csak akkor marad, ha nyitva áll előtt ajtó és ablak.

A Halak titkos vágya: párja szemet huny a rossz szokások fölött

A Halak reménytelenül romantikus, érzékeny, önzetlen, és tele van optimizmussal. Mindennél jobban vágyik a számára tökéletes társra, akivel leélheti az életét. Még az igazán jól működő kapcsolatában is mindig ott motoszkál benne a kétség, hogy talán nem is elég jó a párjának. Tisztában van vele, hogy sokan kihasználják önzetlenségét, segítőkészségét, visszaélnek a jóságával, ám mindig reméli, hogy tényleg azzal a társsal hozta össze a sorsa, aki feltételek nélkül és a végletekig szereti őt.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük