Erre vágynak titkon a csillagjegyek a párkapcsolatban

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Az Oroszlán titkos vágya: ő a legcsodásabb partner

Az Oroszlán magabiztos és temperamentumos csillagjegy, aki könnyen meggyőzi, elbűvöli a környezetét. Mindent megtesz a másikért, keresi a kegyeit, a figyelmét. Párkapcsolatát ő is komolyan veszi, éppen ezért sokat aggódik, hogy nem a megfelelő partnerrel hozta össze a sors. Szórakoztató, támogató típus, rajongással veszi körül a szerelmét, s nem okoz számára gondot, ha igényét, kívánalmait a másik megosztja vele. S bár különlegesnek, zseniálisnak tartja magát, titkon folyton arra vágyik, hogy ezt a párja is elismerje és kimondja neki.

A Szűz titkos vágya: párja megérti a bizalmatlanságát

A Szűz kimondottan óvatos, elemző és kritikus csillagjegy, aki magasra teszi a mércét, nem éri be kevesebbel. Nem kevés idő, míg feladja védekező álláspontját, s hajlandó megnyílni a másik előtt. S bár párkapcsolatában hűséges, szeretetteli és odaadó partner, úgy tűnhet, hogy folyamatosan a „menekülési terven gondolkodik. Elemző énje nem hagyja nyugodni, amikor minden a legnagyobb rendben a párkapcsolatában, titokba arra vágyik, hogy megtudja, szokatlan viselkedése, a bizalmatlansága nem veszélyezteti-e a boldogságát.

A Mérleg titkos vágya: feltétel nélküli szeretet

A Mérleg tele van empátiával és a vággyal, hogy harmóniával töltse meg a kapcsolatát. Jóllehet könnyedén flörtölget, s az élet minden pillanatát szeretné kiélvezni, ám amikor rátalál a valódi szerelem, nem habozik többé. Békés, idilli kapcsolatra vágyik, ahol szó sincs egyoldalú szerelemről, hiszen ez csak a feszültséget növelné. Még ha zökkenőmentesen is működik a párkapcsolata, ő akkor is biztosra akar menni, hogy a párja nem érdekből van vele. Ódzkodik mindenfajta konfliktustól, ezért a világért sem kérdezne rá társánál a kétségeire.

A Skorpió titkos vágya: vakon bízhasson a párjában

A titokzatos és szenvedélyes Skorpió szexuális vonzereje, beszéde, mozgása mindenkit elbűvöl, s bár szinte mágnesként vonzódnak hozzá a többiek, ő igyekszik inkább távolságot tartani. Válogatós, nem kötelezi el magát bárki mellett. A bizalmát nagyon nehéz elnyerni, ami talán teljes egészében senkinek sem sikerülhet. Benne ugyanis mindenkor ott motoszkál a kétség, hogy megégetheti magát. Pedig semmi másra nem vágyik jobban, mint hogy feltételek nélkül bízhasson a párjában. Megkérdezni ő sem fogja…

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük