Heti pénzhoroszkóp 2019. május 13-19.: Nagyot nyerhetsz a héten

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Ezen a héten kifejezetten nagyot nyerhetsz a pénzügyekben, ha tudatosan és szeretettel állsz ki a saját céljaid, lehetőségeid, a véleményed mellett. A horoszkóp szerint ez a hét kifejezetten alkalmas, hogy valóban a saját kezedbe vedd a pénzügyek irányítását. Most nagyon sokat nyerhetsz…

Kos

pénzhoroszkóp kos csillagjegy Kos jegyűként most próbálod a lehető legjobban időzíteni a pénzzel kapcsolatos beszélgetést. Valójában nem az a kérdés, mikorra időzíted, hanem milyen szavakat választasz közben. Akkor döntesz és viselkedsz a leghelyesebben, ha tiszta vizet öntesz a pohárba. Vádaskodni viszont tilos!

Bika

pénzhoroszkóp bika csillagjegy Bika jegyűként légy óvatos! Ha túl sokat koncentrálsz a kiadásokra, a veszteségekre, azok bizony növekedni kezdenek. A figyelmedet most el kellene fordítanod mindarról, ami nem működik, és oda kéne szegezned, ahol és ami könnyedén és remekül halad az életedben, a pénzügyekben.

Ikrek

pénzhoroszkóp ikrek csillagjegy Ikrek jegyűként észrevétlenül oldod meg a pénzügyi nehézséget a héten. Ha nemrég hirtelen kölcsön kellett kérned, tartozásod keletkezett, most ugyanolyan hirtelen meg is adhatod. Ezeket a napokat használd fel az adósságoktól való megszabadulásra. A lelked is megkönnyebbül.

Rák

pénzhoroszkóp rák csillagjegy Rák jegyűként nem kell bocsánatot kérned, mert elsősorban a saját és a családod anyagi érdekeit nézed. A héten végre megérted, milyen fontos, hogy tisztességes eszközökkel kiállj magadért, a szeretteidért, és képviseld a közös anyagi érdeketeket.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük