Vasárnapi Horoszkóp “Ha nem tudod eldönteni egy vitában, hogy kinek az oldalára állj, akkor egyszerűen maradj ki belőle…”

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Napi horoszkóp Nyilas

Szívesen segítesz a barátnőidnek, de érdemes arra vigyáznod, hogy ez a segítségnyújtás ne csapjon át okoskodásba. Az okoskodás csak feleslegesen kiakasztaná őket, és talán azt sem tennék meg, amit ésszerű tanácsként mondasz nekik. Ma legyél természetes, kedves és közvetlen az emberekkel.

Napi horoszkóp Bak

Talán nagyon is felborult a munka és a család kényes egyensúlya az elmúlt időben. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy énidőre is szükséged lenne, meg olyan időkre amit a szerelmeddel töltesz, akkor máris kész katasztrófa a naptárad. Ma ne pánikszerű pótlásba kezdj, hanem tervezd meg úgy a jövőhetet, hogy mindenkire jusson időd.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem mindig vagy benne biztos, hogy jól érted a családtagjaidat, de nincs igazán kedved visszakérdezni, egyszerűen csak hallgatsz, és számolgatod a perceket. Ugye tudod, hogy nem kell részt venned egy családi programon csak azért, mert meghívtak rá? Ugye tudod, hogy nem kell feltétlenül jelen lenned olyan beszélgetésekben, amelyek valójában nem is érdekelnek.

Napi horoszkóp Halak

Vasárnap lesz arra lehetőséged, hogy megváltoztass valamit, amit már régebben mondtál. Ne felejtsd el beismerni a tévedésedet és bocsánatot kérni! Ezek nem gyengébbé tesznek, hanem erősebbé. Sokkal erősebbé, mint amilyenné a tévedhetetlenség hamis látszata tenne. Azzal, ha elismered a hibádat mindenkiben tudatosodhat, hogy milyen fontos számodra az igazság.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük