Vasárnapi Horoszkóp “Ha nem tudod eldönteni egy vitában, hogy kinek az oldalára állj, akkor egyszerűen maradj ki belőle…”

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Napi horoszkóp Oroszlán

Olyan sokszor akarjuk alakítani a valóságunkat és a velünk zajló eseményeket. Pedig lehet, hogy elég lenne egy kicsit szemlélődni néha. Ma próbáld ki: egyszerűen csak szemléld az eseményeket, azokat a folyamatokat, amelyek körülötted zajlanak, de ne akard irányítani, vagy megváltoztatni őket. Ha így teszel, sokkal jobb napod lesz vasérnap, mint tervezted.

Napi horoszkóp Szűz

Ha nem tudod eldönteni egy vitában, hogy kinek az oldalára állj, akkor egyszerűen maradj ki belőle. Ha nem tudod eldönteni, hogy kinek van igaza az azt jelenti, hogy nem is kell neked ezt megállapítanod. Lehet, hogy ma csak annyi a dolgod, hogy mindenkit meghallgass, de senkinek ne mondj semmi konkrétumot.

Napi horoszkóp Mérleg

Van a fejedben néhény kép és tévhit, amit ideje lenne elengedned. Ideje lenne egy nagy leltározást csinálni a fejedben, és ideje lenne megvizsgálnod, hogy mik azok a képek, amelyekre már nincs szükséged. Fontos, hogy értsd: A te fejedben te gondolkozol. A gondolataid nem tőled függetlenek, és te képes vagy arra, hogy irányítsd ezeket a gondolatokat.

Napi horoszkóp Skorpió

Itt az ideje egy is tanulásnak, leckeírásnak, és segítő magyarázatoknak. Ma valaki a segítségedet kéri a tanuláshoz, vagy a leckeíráshoz. Neked pedig csak annyi a dolgod, hogy megértsd: Nem neked kell megoldanod az ő feladatait. Az is elég, ha segítesz neki, ha rávezeted őt arra, hogy mit kell tennie, és megmutatod, hogy hogyan tanulhatja meg a legkönnyebben az anyagot.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük