Pénteki Horoszkóp “Nem kell semmit sem túlbonyolítanod pénteken. Egyszerűen csak menj az egyszerű dolgokra…”

Gyűjts pontokat a cikk megosztásával!

Napi horoszkóp Oroszlán

Az előre tervezést kellene választanod. Igen, tudom, hogy talán sokkal kényelmesebbnek tűnne egy kis oktalanság, egy kis hirtelen meghozott alaptalan döntés, egy kis kapkodás, és persze egy nagy alvás. De most mindezek helyett előre kellene gondolkodnod. Legalább egy, de inkább három lépéssel kellene a többiek előtt járnod, ha sikereket akarsz elérni.

Napi horoszkóp Szűz

Többet kellene mosolyognod! Hidd el: Ma egy-egy mosoly, egy-egy nevetés olyan ajtókat nyit meg előtted, amelyeket a komolyságod nem képes. Persze megteheted, hogy összeszorított fogakkal, a komolyságod teljes tudatában, a komolyságodat megőrizve akarsz meggyőzni valakit valamiről. De ez nem fog menni. Ha azonban felnevetsz, ha mosolyogsz, máris minden meg van oldva.

Napi horoszkóp Mérleg

Talán meglepődsz azon, hogy milyen sok segítséget kapsz a párodtól. Ma sorra bukkannak fel azok az ügyek, amelyekben ő melletted áll, és akár akkor is segít neked, ha nem tudod megfogalmazni pontosan, hogy milyen segítségre van szükséged tőle. Könnyen lehet, hogy most szólnod sem kell a társad segítségéért, mert ő előbb tudja, hogy mi kell neked, mint te.

Napi horoszkóp Skorpió

Fel kellene töltődnöd a napfénnyel. Ma arra van szükséged, hogy olyasmikkel vedd körül magadat, amiknek igazán napfényes a hangulata. Igen, tudom, hogy azt gondolhatod: odakint süt a nap, minek kellene még a tárgyakkal is napfényt csempésznem az életembe? De hamarosan jönnek a nyálkás, borongós napok, amikor már csak a napfényes hangulatú tárgyak segítenek, amelyeket ma szerezhetsz be.

Oldal 1 Oldal 2 Oldal 3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük