Az emberi léleknek 7 típusa létezik a Földön – a Te lelked melyik típusba tartozik?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Földi utazásunk során mindannyian egy-egy speciális szerepet kapunk. Ezt a szerepet lelkünk nem tudatosan, hanem intuitív módon választja ki azzal a céllal, hogy még inkább fejlődjön.

Ez a szerep az egész utazásunkat formálja, és nagyban befolyásolja, hogy kik is vagyunk. Erősségeink és gyengeségeink, valamint a másokkal szemben tanúsított viselkedésünk és attitűdünk is e szerep függvényében alakul.Ezt a szerepet a “lélek” típusaként is aposztrofálhatjuk. Hét különböző típusú lelket ismerünk, melyek a következők: gyógyítók, művészek, harcosok, tudósok, bölcsek, papok és királyok szerepei. Mindegyik típus sajátos jellemzőkkel rendelkezik, ezek bizonyos módon segíthetnek nekünk a fejlődésben.

A Te lelked melyik típusba tartozik?

1. A gyógyító

A gyógyító lelkű ember elsődleges jellemzője, hogy egyfajta természetes gondviselő. A gyógyítók arra törekszenek, hogy jobbá tegyék a világot azáltal, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy segítsenek az embereknek szenvedéseik enyhítésében. Mindig kiemelt figyelmet fordítanak azokra, akiknek segítségre van szükségük.
Az emberek azonban hajlamosak visszaélni a gyógyítók túlzott nagylelkűségével, ugyanis sokan elfelejtik, hogy a gyógyítók ugyanolyan emberek, azaz saját igényeik is vannak. Az éremnek ugyanakkor két oldala van: a gyógyítók gyakran manipulatívak is lehetnek.
Ha úgy gondolod, Te a gyógyítók csoportjába tartozol, akkor figyelj arra, hogy ne engedd, hogy túlterheltté válj abban, hogy mindenki problémáját megpróbálod megoldani!
Ez a típus általában orvosi területen vagy közszolgálati szférában helyezkedik el, például szociális munkásként vagy politikusként.
A gyógyító típus a lakosság 30%-át teszi ki.

2. A művész

A művészlelkű ember egy olyan kreatív személy, aki képes arra, hogy gondolatait a legpontosabban fejezze ki. Élvezik, ha eredetiek, különlegesek és produktívak lehetnek.
A művészek elsődleges vágyat éreznek arra, hogy valamit (bármit) létrehozzanak. Alkotásaik a kézműves termékektől a költészeten át, egészen a tudományos tételekig terjedhetnek. Kreativitásuk gyakorlatilag bármire irányítható.
Általában nekik köszönhetjük a lenyűgöző művészeti alkotásokat, a modern használati eszközöket, vagy enbloc az egész technológiai fejlődést.
Ebből a csoportból általában művészek, mérnökök, építészek kerülnek ki.
A lakosság 22%-át alkotják.

3. A harcos

Ahogyan arról elnevezésük is árulkodik, aktív típusú emberek. Szeretik leküzdeni a kihívásokat, hogy elérjék céljaikat és álmaikat. Élvezik a kemény munkát, és örömüket lelik abban, ha ezért elnyerhetik méltó jutalmukat. Fékezhetetlen típusok, ki nem állhatják a semittevést.
A harcosok általában erős, izmos testalkattal rendelkeznek – mind fizikailag, mind mentálisan készen állnak a csatára. Általában szilárd elképzeléseik vannak a világ dolgairól.
Lételemük, hogy küzdjenek és nyerjenek, meggyőzzenek és hatást gyakoroljanak, ezzel pedig gyakran megfélemlítik a környezetükben élőket.
Ebbe a csoportba sorolhatóak a sportolók, a katonák és az értékesítők, csak hogy néhányat említsünk.
A harcosok a lakosság 17%-át teszik ki.

4. A tudós

A tudósok természetükből adódóan kíváncsiak. Élvezik, ha a lehető legtöbb tudást szerezhetik meg, éppen emiatt számukra nem jelent kihívást az akadémikus világ. Szeretik másokkal megosztani mindazt, amit megtanultak.
Intellektuális törekvéseik kalandosnak mondhatóak, de gyakran rendkívül módszeres emberekről van szó. Sokszor nagyon hosszú idejüket veszi igénybe, hogy megismerjenek egy bizonyos témakört, vagy tárgyat, a tudás érdekében hajlandóak elviselni a személyes áldozatot is.
A tudósok nem kedvelik az érzelmek nyilvános kimutatását, és szeretik elkerülni a konfliktusokat. Hideg tekintetük e típus legjelentősebb jellemzője. Mások arrogánsnak vagy túlságosan analitikusnak tarthatják őket.
Jól érzik magukat a tudomány, a matematika és a kutatás területén. Legtöbbjük tanárként, professzorként helyezkedik el.
A társadalomnak kb. 13%-a sorolható e típusba.

5. A bölcs

A bölcsek általában lenyűgöző, kedves emberek. Az embereket karizmájukkal szórakoztatják, amely tulajdonságuk szinte mindenkit képes elcsábítani. Szeretnek társaságban lenni, gyakran művészettel, zenével és tánccal fejezik ki magukat.
Általában humorosak, ritkán hagyják ki annak lehetőségét, hogy viccet mondjanak. Van bennük valami fertőző játékosság.
A bölcsek meg akarják érteni a körülöttük lévő világot, és ezt a tudást másoknak is át akarják adni. Nem mindig eredeti gondolkodók, gyakran inkább másoktól lopnak gondolatokat, ötleteket, melyeket sajátjukká formálnak. Jól improvizálnak.
Arrogánsak lehetnek, ha nem kapják meg az őket megillető figyelmet egy társaságban.
A bölcsek természetes előadók, általában kiváló színészek, énekesek és tanárok kerülnek ki ebből a csoportból.
Ezek a barátságos és vidám emberek a lakosság 10%-át alkotják.

6. A pap

A papok „felemelik” az embereket. Élvezik motiváló szerepüket, belső erejüket szeretik mások megsegítésére fordítani.
Arra törekszenek, hogy tudatosan javítsák a világot. A papok vonzzák a figyelmet, akár feltűnő szépségük, akár tüzes prédikációik révén, azonban hajlamosak az egoizmusra is.
A papok jószívűek, karizmatikusak és szeretnek gyülekezeteket összehívni, még akkor is, ha nem vallásosak.
Ösztönöznek másokat, és képesek felismerni a körülöttük álló személyekben rejlő végtelen lehetőségeket. Arra inspirálják követőiket, hogy pozitív változásokat hajtsanak végre az életükben.
Legtöbbjük motivációs előadóként, edzőként vagy spirituális tanítóként helyezkedik el.
Ezek a gondoskodó és együttérző egyének teszik ki a lakosság 7%-át.

7. A király

A királyok született vezetők. Erős személyiségük van, asszertivitásuk, tekintélyük biztosítja, hogy a dolgok mindig jó időben és szinte tökéletes módon történjenek. Koncentráltak, fókuszáltak, magabiztosak, megingathatatlanok.
A királyokat egyfajta mesteri erő hajtja, melynek köszönhetően addig nem adnak fel egy feladatot, amíg teljesen meg nem ismerik azt. Perfekcionisták, szigorú követelményeket állítanak fel másokkal szemben.
Jók a problémamegoldásban. A tökéletességre való törekvésük időről időre túlságosan kontrollálóvá, szeszélyessé és kíméletlenné teszi őket. Képesek meglátni a nagy képet, melyből adódóan kiváló érzékkel delegálják a munka egyes fázisait az arra megfelelő emberek felé.
Legtöbbjük a kormányzásban és a politikában, valamint a bürokratikus hierarchiák magasabb szintjein helyezkedik el. „Nem minden király ül trónon”, de azért azt meg kell hagyni, hogy sokszor töltenek be vezetői pozíciót a kiválasztott szakmában.
A lakosságnak mindössze 1%-át teszik ki.

Legtöbbünk nem sorolható kimondottan egy bizonyos csoportba, sokszor két-három típus keverékei vagyunk… Azonban az egyik típusú lélek mindig domináns szerepet tölt be személyiségünkben. Te mit gondolsz, melyik csoportba tartozol leginkább?

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.