4 trükk, mellyel kiűzheted otthonodból a negatív energiákat!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A negatív, káros energia megtalálja az utat az otthonunkba. Bármilyen okból is kerüljön negatív energia az otthonunkba, ha bizonyos rituálékat rendszeresen végrehajtunk, otthonainkat megszabadíthatjuk ezektől. Az alábbi módszerek segíteni fognak az egyensúly és a harmónia helyreállításában!

Az alábbi négy tisztító szertartást a következő esetekben érdemes időről-időre elvégezned: ha valaki beteg a családban, ha sok vendég lépett be az otthonodba, ha új otthonba költöztél, ha negatív érzelmeket érzel, vagy ha bármilyen negatív történést tapasztalsz.

1. Égess zsályát, tömjént vagy füstölőt!

A zsálya- vagy tömjénégetés az egyik legrégebbi és leggyorsabb módja a negatív energia otthonainkból való elűzésének. A tisztítás elvégzéséhez nyisd ki a bejárati ajtót és az ablakokat! A szoba hátsó részéből kiindulva gyújtsd meg a zsályát/tömjént, hagyd égni egy pillanatig, majd fújd el a lángját! Ezt minden egyes szobában ismételd meg! Egy madártoll segítségével a zsálya/tömjén füstjét eljuttathatod a szoba sarkaiba is.
Ügyelj arra, hogy minden egyes szobába bemenj! A tisztítási folyamatot kezdd a ház végéből, és juss el a ház elejéig! Amikor elértél a bejárati ajtóhoz, lépj ki az ajtón, és az égő zsályát/tömjént mozgasd végig az ajtó és a keret körül! Ezután meggyújthatsz egy füstölőt is, mellyel ismét végrehajthatod a sétát, ezzel erősítheted az előző hatását!

2. Sózd be a ház sarkát, az ablakokat és bejárati ajtót!

Önts tengeri sót a szoba négy sarkába, és hagyd ott 48 órán át keresztül! A kiszórt só elnyeli a korábbi tulajdonosok, a beteg vagy a vitatkozó emberek negatív energiáit. A 48 óra elteltével seperd össze, vagy porszívózd fel a sót, majd természetesen szabadulj meg tőle! Extra védelemért őrölt sáfrányt is összekeverhetsz a sóval: Tibeti hagyomány szerint a gonosz energiák nem kedvelik a sáfrány illatát, így nem lépnek be olyan helyre, ahol sáfrányt használnak.
Ezután alaposan tisztítsd meg az ajtókat és ablakokat a következő mix segítségével: egy vödör vízben keverd el 5 citrom levét, egy csésze sót, és 1/4 csésze fehér ecetet! Ez egy erős keverék lesz, ezért használj kesztyűt! Ha a felületek már megszáradtak, önts tengeri sót az ablakpárkányra, és a bejárati ajtó előtti padlóra, hogy megakadályozd a negatív energiák visszatérését otthonodba!

3. Használj védelmező kristályokat!

A fekete turmalin elnyeli a negatív energiát az emberektől és a terektől. Ahhoz, hogy ezt a pozitív tulajdonságát hasznosítani tudd, helyezz egy-egy darabot a szoba minden egyes sarkába! Ezek egyfajta védőpajzsot képeznek majd, így akadályozzák meg a negatív energiák térbe való belépését. A fekete turmalin emellett képes elnyelni az elektromágneses energiát is, így érdemes lehet egyet-egyet elhelyezni az internet router, a televízió, a számítógép vagy egyéb elektronikai eszköz közelében is, hogy meg tudjanak védeni Téged a káros energiáktól.
A fekete turmalin az előzőek mellett enyhíti a szorongást és a depressziót is: tarts egy darabot a kezedben, ezáltal kiűzheted a negatív energiát a testedből!

4. Hallass valamilyen hangot!

Gondolj a horrorfilmekben látható ijesztő, kísértetjárta házakra! Ezek általában üresek, sötétek és csendesek. A csendes tér vonzza a negatív energiákat, ezért a hangok hallatása is egy erős tisztító módszer. Sétálj végig az otthonodban valamilyen hangszert (pl. csengőt vagy harangot) rázva, hogy megakadályozd a negatív energia áramlását!

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.