20 kérdés, melynek megválaszolásával tested, lelked és elméd egyensúlyba kerülhet!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mikor volt a legutolsó olyan alkalom, amikor valóban magaddal foglalkoztál, és időt szántál arra, hogy meghallgasd a tested, a lelked és az elméd üzeneteit?

Vagy mikor volt a legutolsó olyan alkalom, amikor ténylegesen időt szakítottál arra, hogy megértsd gondolataid, érzéseid, álmaid és vágyaid?

Sokan hajlamosak vagyunk beleragadni annak a csapdájába, hogy csak átsétálunk az életen, sodródunk, anélkül, hogy megkérdőjeleznénk azt, amit csinálunk, vagy, ahogy érezzük magunkat. Ez az állapot azonban stresszessé tehet, túlterheltséget okozhat, közben pedig teljesen elveszíthetjük az önmagunkkal való kapcsolatot.
Tény, hogy ha csak egy kis időt szánsz magadra napi szinten, az a szellemi növekedésen keresztül csodákat tehet a mentális egészséged, és az önbecsülésed terén.

Amennyiben szeretnél elindulni az önmegismerés útján, és valóban össze akarod hangolni a tested, a lelked és az elméd, mutatunk 20 olyan nagyszerű kérdést, amely segíthet Neked ebben!
Ezeket a kérdések olyan módon kerültek megfogalmazásra, hogy segítségükkel mélyebb és értelmesebb módon gondolkodhatsz el az életedről, betekintést nyerhetsz abba, hogy merre tartasz valójában, és hová kell összpontosítanod az időd és az energiáid!

Ahhoz, hogy az önmegismerés működhessen, és valóban fejlődést tapasztalj, írd le a válaszaid egy jegyzetfüzetbe, hogy később meg tudd ezeket vitatni Önmagaddal!

Íme, az a 20 kérdés, amely közelebb visz Téged a testi-lelki-szellemi egyensúly állapotához!

Végy egy mély lélegzetet, nyugtasd le elméd, és kérdezd meg magadtól az alábbiakat!

1.) Mely 3 szóval írnám le, hogy hogyan érzem magad jelenleg?
2.) Mi most a legnagyobb probléma vagy akadály az életemben?
3.) Mi halad jelenleg igazán jól az életemben?
4.) Ha bármit megváltoztathatnék az életemben, mi lenne az?
5.) Mi bánt, zavar leginkább az életemben jelenleg?
6.) Mi az az egyetlen dolog, amit már a mai napon megtehetek azért, hogy javítsam az életemet?
7.) Mit szeretek önmagamban leginkább?
8.) Mire fókuszálok jelenlegi életemben a legfőképpen?
9.) Milyen tanulságokat, leckéket tanultam meg az elmúlt hónapban?
10.) Mi az, ami most leszívja az én energiáimat? Van valami, amit megtehetek, hogy ezt orvosoljam?
11.) Mi az a dolog, ami lázba hoz engem az életemet illetően? Van-e mód arra, hogy több energiát fektessek a napi rutinomba?
12.) Mit kell meggyógyítanom a testemben jelenleg? Vannak olyan lépések, amelyeket megtehetek, annak érdekében, hogy ez megtörténjen?
13.) Mi az a dolog, amit mindig is meg akartam tenni, ki akartam próbálni?
14.) Mi az, ami jelenleg nyomja a lelkem? Mit mondanék és kinek?
15.) Mikor volt a legutolsó olyan alkalom, hogy valóban éltem és szerettem az életemet?
16.) Ki a legfontosabb számomra az életemben, és hogyan tudom számára ezt leginkább kifejezni?
17.) Milyen dolgokért vagyok jelenleg valóban hálás?
18.) Mi most a legnagyobb félelmem?
19.) Milyen tanácsot adnék fiatalabb énemnek? Most megfogadnám ezt a tanácsot?
20.) Mi tehetne most igazán boldoggá engem?

Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása nemcsak a magadra való ráhangolódásban képes segíteni, hanem abban is, hogy életed innentől céltudatosan tudd irányítani. Most már tudatában lehetsz annak, hogy mi az, ami működik, és mi az, ami nem működik jelenleg az életedben. A kívánt változásokat most már meg tudod fogalmazni és meg is tudod lépni!

Miután megfogalmaztad és leírtad válaszaid, néhány héten belül (vagy akár hamarabb is), vedd újra elő ezeket a kérdéseket, és vizsgáld meg, milyen módon, milyen irányba változtak a kérdésekre adott válaszaid! Hidd el, meg fogsz lepődni az eredményen!

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.