A Te macskád milyen színű? Tudd meg, mágikus ereje miben segítheti az életed!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Azoknak az embereknek, akik a macska mágikus tulajdonságait, varázserejét szeretnék kihasználni, meg kell tudniuk, hogyan, mi alapján érdemes kiválasztaniuk az új kis kedvencet. Bizonyos esetekben fekete macskára, más esetben pedig vörös macskára lehet szükséged. Amikor valamilyen konkrét célból választasz macskát, akkor nagyon fontos figyelembe venned a színüket! Ha pedig már megvan a saját kis kedvenced, érdemes lehet megtudnod, miben segíthet Neked!

A Te macskád milyen színű? Tudd meg, mágikus ereje miben segítheti az életed!

Fekete:

Boszorkányság, természetfeletti rejtett erők, védelem, mély mágia! Az összes babonaság ellenére a fekete bundájú macskák képesek eltávolítani a negatív energiákat az otthonodból, továbbá nagy bölcsességet adnak számodra. Ezek a macskák titokzatosnak tűnnek, és nem adják ki teljesen magukat.

Vörös:

A klasszikus boszorkány-hold megtestesítői: tele a férfi erejével, a Nap hatalmával, a Yang energiájával! Az ilyen színű macska gazdagságot, pénzt és jólétet vonz az otthonodba. Természetükben tetten érhető valamiféle ravaszság is.

Kék (szürke, füstös szürke):

Az ilyen színű macskák szeretetet, szerelmet, boldogságot, jó szerencsét, érzelmi stabilitást, valamint érzéki békét hoznak otthonodba. Arisztokratikus megjelenésükből adódóan van bennük valamiféle büszkeség és tartás.

Fehér:

A fehér színű macskáknak hatalmas gyógyító erejük van! Az ilyen színű jószág a gazdinak a szépség és a csodálat iránti vágy érzését hozza el, enyhíti a stresszt, energiával tölt fel és gyógyít. A fehér macskák Amerikában jó ómennek számítanak. Ugyanakkor a hiedelem szerint a fehér macskák kényesebbek (nemcsak a bundájuk szép színére, de a lelkükre is érdemes vigyáznod).

Sziámi:

A királyi szín! Az ilyen színű macskák hírnevet és sikert hoznak, hosszú élettartamot ígérnek, illetve segítik a napenergia mágiájának, a Yan energiának a terjedését.

Háromszínű:

A klasszikus háromszínű kombináció lehet fehéres, vöröses vagy sötétebb feketés árnyalatú. Ezek a színkombinációk a hármas istennőhöz kapcsolódnak. Az ilyen színű macskák jó szerencsét hoznak, megóvják a családot a káreseményektől, illetve segítik a boldogság és a jólét állapotának elérését. A hiedelem szerint a trikolor macskák szinte képesek kifürkészni gazdájuk gondolatait, és mintha cselekedeteikkel is ezekre reagálnának.

Kétszínű:

Kombináció a következők lehetnek: fekete-fehér, vörös-fehér, szürke-fehér. A legenda szerint a kétszínű macskák a legjobb egerészők, ugyanakkor nagyon barátságosak. Bölcsességet, megértést, és a józanész energiáját vonzzák be otthonodba!

Foltos (teknőctarka):

Női varázslatra utalnak, hiszen ezt a színmintát csak a nőstények öröklik. Tiszta mágia, tisztánlátás, jövőbelátás, gyógyítás – ezekre számíthatsz egy ilyen színű jószág mellett. Ezeket a macskákat általában elkerüli a baj, optimizmusokat semmi nem törheti le. Mély és intim viszonyt képesek kialakítani gazdijukkal.

Aranybarna (mint az Abesszin):

A tiszteletreméltó templomi macska: játékos, bölcs, királyi, kegyelmet adó. Segít megismerni a régi bölcsességeket, napfényt és boldogságot hoz a házba.

Cirmos:

A klasszikus cirmos macska jó szerencsét, könnyedséget és vidám hozzáállást biztosít az élet minden helyzetéhez és helyzetében. Még a legkritikusabb időkben is a humor és szórakozás energiáját vonzza be otthonodba! Általános bölcsesség, csendes belenyugvás jellemzi őket.

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.