Annak 10 jele, hogy a lelked már korábban reinkarnálódott

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Buddha a követőit az újjászületésre, idegen szóval a reinkarnációra tanította – a hitre, hogy lelkünk több alkalommal is képes újjászületni egy új testben vagy egy új életformában, egy olyan örökös utazásba kezdve, amelynek segítségével a karma korábbi életét tudja szolgálni, és végül eléri a tökéletes megvilágosodás állapotát, ha további emberi életforma már nem lehetséges. Azok, akik hisznek a reinkarnációban, tudják, hogy ez a lélek energiájának érettségi folyamata.

Íme, annak 10 jele, hogy a lelked már sokszor újjászületett!

1. Ismétlődő álmaid vannak

Az álmok a tudattalan elmét tükrözik. Ismétlődő álmaink a múltbéli élettapasztalatainkra adott válaszainkra utalnak. Sokan számolnak be arról, hogy álmaikban visszatérő eseményeket tapasztalnak, visszatérő és ismerősnek tűnő embereket látnak, vagy egy bizonyos ismétlődő helyszínre utaznak. Ezek mind korábbi életeinkre utalhatnak.

2. Furcsa emlékeid vannak

A furcsa, szokatlan emlékek fantáziáink szülöttei is lehetnek, de a múltbéli életeink bizonyítékaiul is szolgálhatnak. Ha olyan esemény részleteire emlékszel, amely még soha nem történt meg a jelenlegi életedben, az valójában egy, az elmúlt életedből származó emlék lehet.

3. Deja Vu-d van

A Deja vu-t a legtöbb ember megtapasztalja az élete során, de ez a fajta ismételt tapasztalás egy előző reinkarnáció jele is lehet. A Deja Vu érzés során bizonyos illatok, hangok, látnivalók, vagy ízek rendkívül ismerősek lehetnek, és visszautalhatnak egy másik, korábban már megtapasztalt helyszínre és időpillanatra.

4. Empatikus vagy

Az empatikus emberek extrém módon képesek átvenni más emberek érzelmeit. Az empátia annak a jele is lehet, hogy a lelked már sok korábbi reinkarnáción keresztülment, amelyek során már sok érzést megtapasztaltál – ezekre jelenlegi életedben pedig nagyon érzékenyen reagálsz.

5. Jövőbeli ismereteid vannak

A jövőbelátás vagy harmadik érzék annak képessége, hogy az egyén képes információt szerezni a jövőben bekövetkező eseményekről. Ez látomásokon, fizikai érzékeléseken és álmokon keresztül tapasztalható meg. Ez szintén egy korábbi reinkarnációra utalhat.

6. Múltbéli ismereteid vannak

A reinkarnáció jele lehet az a képesség is, hogy az egyén képes információt szerezni olyan múltbeli eseményekről, amelyek egyszerűen nem állhatnak rendelkezésére. Ezek a múltbeli események akár a saját korábbi életeidből, akár a távoli múltból is származhatnak. Ugyan nehéz bizonyítani, de aki átélt már hasonlót, az tudja, hogy ez egy semmihez sem fogható érzés.

7. Érett lelked van

Ha érettebbnek, idősebbnek érzed magad a korodnál, az is az újjászületés egyik jele lehet. Ez az érzés annak köszönhető, hogy bizonyos tudást és tapasztalatot átvettél a múltbéli életeidből, ezek Veled maradtak, és hatnak a jelenlegi életedre.

8. Erős intuícióid vannak

Az intuíció annak a képessége, hogy egyensúlyba hozod a tudatos elméd a tudattalan elméddel, és képes vagy mélyebben átélni a bölcsességet és a veled született tudást. Az erős intuícióval rendelkezők lelke nagyon érett – ez is számos élőélet bizonyítékául szolgál.

9. Vonzódsz az idegen kultúrákat vagy bizonyos múltbéli időszakokhoz

Amennyiben megmagyarázhatatlanul vonzódsz egy bizonyos kultúrához vagy egy bizonyos múltbéli időszakhoz, az szintén egy múltbéli életedre utalhat. Ez esetben lelked még mindig erre a múltbeli környezetre vagy időszakra vágyik.

10. Megmagyarázatlan félelmeid vannak

Bizonyos emlékek vagy tapasztalatok megbélyegezhetik életünket. Vannak, akik úgy vélik, hogy azok, akik reinkarnálódtak, még mindig képesek lehetnek megtapasztalni a múltban tapasztalt traumáikat, erre utalnak megmagyarázhatatlan félelmeik és fóbiáik.

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.