Mit veszel észre először a képen? Válaszod megmutatja tudatalatti félelmed!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mi a tudatalatti rejtett félelmed? Azzal nyilván tisztában vagy, hogy félsz a pókoktól, vagy a bohócoktól, vagy a magasságtól, de milyen mélyen gyökerező félelmek keringenek a tudatalattidban?

Vess egy pillantást az alábbiakban található Vladimir Kush festményre! Mit veszel észre először? Válaszod megmutatja, mitől félsz tudat alatt!

KÉS:

A tudatalatti félelmed egy végzetes betegség. Attól félsz, hogy valami olyan komoly betegséged van, amiről nem is tudsz. Félsz a szenvedéstől, és gyakran aggódsz azon, hogy bármelyik pillanatban meghalhatsz.

HERNYÓ:

A tudatalatti félelmed a szellemek, idegen szóval ezt fazmofóbiának nevezzük. Valószínűleg attól tartasz, hogy kísértetek vagy gonosz szellemek fognak megjelenni körülötted, akik a leggyengébb pillanataidban fognak kísérteni Téged – például, amikor össze vagy zavarodva, vagy amikor félálomban vagy.

PILLANGÓ:

A tudatalatti félelmed az árulás. Talán mások már sokszor okoztak fájdalmat Neked, vagy gázoltak át Rajtad. Talán már számos komoly elutasítással szembesültél, legyen az munka, párkapcsolat stb. területén. Ezt a gyengeséged, félelmed azonban jól rejtegeted! Csak akkor van ezzel problémád, ha szemtől szembe kerülsz egy ilyen helyzettel.

ALMA:

A tudatalatti félelmed a halál. Nem a saját, hanem a szeretteid halála. Talán már elveszítettél egy Hozzád közel álló személyt. Ez a csapás, trauma egyfajta árnyékot von a tudatalattidra, és természetesen nem tudod elviselni azt a gondolatot, hogy valaki mást is elveszíts.

Harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.