Macskák – megvédenek Téged és otthonod a szellemektől és a negatív energiáktól!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Macska – az egyik legvarázsosabb állat a Földön

Egy macska aurája olyan nagy, hogy az nemcsak az egyénre, hanem a macska „családjára”, otthonára és teljes területére is kiterjed.
Ezért meg kell értened, hogy amikor egy macska a lábadhoz dörgölőzik, akkor nemcsak arról van szó, hogy megpróbál Tőled kaját kérni, hanem azt is jelenti, hogy meg akarja osztani Veled a mágikus, asztrális erejét. Az, aki ebben a pillanatban eltolja magától a macskát, mondván: “Hagyj békén, tűnj el!”, az egyszerűen blokkolja azt a pozitív energiát, amelyet a macska megpróbál neki átadni. Háziállatod legközelebb már nem osztja meg Veled az asztrális erőmezejét, sőt, még el is vonhat Tőled bizonyos energiákat.
A macskák az otthonukat nemcsak a gonosz szellemektől, hanem azoktól a negatív energiáktól is megvédik, amelyek még azelőtt rekedtek a házban, mielőtt ők beköltöztek volna. Ez különösen akkor hasznos, ha olyan otthonba költözöl, amely korábban más ember tulajdona volt, vagy ahol korábban rossz dolgok történtek.

Gonosz lelkek és szellemek

Amikor egy macska szellemet észlel a házban, az első dolog, amit tesz, hogy nyomon követi őt, hogy kiderítse szándékait. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ez az asztrális lény nem fenyegeti az ő területét, a macska minden lehetséges dolgot megtesz azért, hogy saját energiamezejét kiterjessze. Ha ez nem működik, megpróbálja csapdába ejteni ezt az entitást a saját energiamezejében, és arra törekszik, hogy kivezesse őt a házból. Egyes legendák szerint léteznek olyan látomások, amikor egy gonosz szellem lovagolt vagy repült egy macskán.
Szóval figyelj a macskádra! Vedd észre azokat a jeleket, ha a macskád folyton visszatér a ház egy bizonyos pontjára, ahol feszes testtartást vesz fel, és nyilvánvalóan bámul valamire. Az ilyen viselkedés a gonosz jelenlétére utalhat. Annak érdekében, hogy a macskád (és így az otthonod is) megszabaduljon a gonosz szellemektől, olvass fel egy imát az adott helyszínen, vagy csinálj egy tisztító szertartást! Ha nem ismersz semmilyen imát vagy rituálét, akkor egyszerűen csak gyújts meg egy gyertyát vagy mécsest – ez is egy hatékony módja a negatív energia elűzésének.
A macska asztrális ereje olyan hatalmas, hogy segítségével könnyedén el tudja üldözni a negatív entitásokat. Éppen emiatt a szellemekkel kommunikáló emberek például nem is engedik be a macskákat azokba a helyiségekbe, ahol a szeánszot végrehajtják – ugyanis a macskák képesek megijeszteni ezeket az asztrális lényeket. Azonban bizonyos esetekben e házi kedvenc mágikus rituálékban való részvétele nagyon is hasznos lehet.

A macska és az otthon

A macska jelenléte megvéd Téged minden gonosz szellemtől és átoktól. Annak érdekében, hogy valóban meg tudd magad óvni ezektől, vagy egy negatív emberrel folytatott beszélgetés során, a kezedet a macskádon kell tartanod, bal kezeddel érdemes a nyakát, jobb kezeddel pedig a hátát simogatnod – ebben a pozícióban tudsz teljes mértékben kapcsolatba kerülni az állattal. Az energiáitok ilyen módon képesek összeadódni, és egyetlen nagy energiamezőben összeállni, illetve megvédeni Téged az erőteljes támadásoktól.
Mivel a macskák a kozmikus energia egyfajta megtestesítői, így képesek pozitív energiát hozni a házba, hozzájárulva az egész család jólétéhez és boldogságához. A macskák szeretnek olyan helyeken időzni, ahol erősen érzik a pozitív energiákat, gyakran választanak úgynevezett geopatogén zónákat a pihenésre.
Az orosz népnek régebben egy nagyon érdekes rituáléja volt: amikor új lakóhelyre költöztek, először a macskát engedték be a házba. Ha a ház régi volt, a macska gondoskodott a nemkívánatos negatív energiák eltüntetéséről. Ha a ház új volt, akkor a macskának egyszerűen csak fel kellett azt töltenie pozitív energiákkal.

A macska gyógyító ereje

A macskák mágikus ereje a gyógyításban is használatos. Minden fajta macska képes a kezelésre, és akár véletlenül, tudattalanul is gyógyítják a gazdit, ha a gazdi fájó pontjaira, testrészeire fekszenek. Az egyik legegyszerűbb módja a macskával történő kezelésnek a szimpla simogatás, ami képes mentesíteni az embereket a mentális és érzelmi stressztől. A macskákat szokás a látás javítására is használni.
Az emberekre gyakorolt pszichés és érzelmi hatások tekintetében a veleszületett (és nem szerzett) speciális test-és arcszerkezetű macskák (pl. skót lógófülű-, csonkafarkú-, egzotikus rövidszőrű-, perzsa-, szfinx-, tacskómacska stb.) kettős mágikus erővel rendelkeznek.

Harmadikszem.hu

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.