Válassz egy egyiptomi kártyát, hogy megismerhesd jövőbeli sorsodat és a szerencsédet!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az egyiptomi tarot a legrégebbi, ami létezik, és azt tartják róla, hogy sokkal reálisabb, mint a többi tarot típus.

Az ókori Egyiptomban bevett szokás volt a kártyák által előre jelezni a jövőt, amiben vakon meg is bíztak.

Te szeretnéd megtudni, hogy mit árul el a jövődről? Válassz egyet és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet.

1. A Császárné

Ízisz, a császárné tizenkét csillagot visel a feje körül, amely egy éves ciklust képvisel. A mellei a nőiesség, az anyaság jelei, de ez nem feltétlenül a terhességet szimbolizálja. Jelezheti azt, hogy szerető anya vagy, néha túlságosan is féltő. Az alsó részben a Hold félben van, ami a termékenység, a jólét a növekedés és a fejlődés életszakaszát mutatja.

A császárné azt szimbolizálja, hogy életerős és boldog ember vagy, akinek jólét és kiérdemelt szerencse érkezik az életébe a kemény munka után. Hamarosan sikeres időszak veszi kezdetét.

2. A Hold

Ez a kártya azt jelzi, hogy túlfűtött és emelkedett szenvedély érkezik az életedbe, emellett a féltékenység is felüti a fejét, ami nem csak a párod irányában lesz jellemző. Ha valakire neheztelsz, akkor ezen kártya hatása alatt még inkább nyilvánvalóvá válik majd. A kártya azt üzeni, hogy ülj le nyugodtan gondolkodni, mielőtt bármilyen problémát is megoldanál. Legyen türelmed kivárni a végeredményt, mert nem fog gyorsan érkezni.

A Hold arra is figyelmeztetni akar, hogy számítanod kell megtévesztő, hamis emberek közeledésére, azonban, ha figyelsz az intuícióidra, leleplezheted ellenségeidet.

3. A Főpap

A Főpapot Anubisz, nekropolisz ura reprezentálja, a lelkek és titkok őrzője, aki ítélkezik a lelkek felett. Anubiszt útmutatónak is nevezik, mert ő az, aki a lelkeket örök pihenésre vezeti vagy kiszabja büntetésüket a földi létük során elkövetett tetteikért. Ha gonosz és rossz dolgokra vagy hajlamos, örök büntetés a jussod, kegyelem nélkül, viszont ha szíved nagy és jó cselekedeteket vittél véghez, akkor boldogság és bőség érkezik az életedbe.

Ez a kártya azt is megmutatja, milyen fontos az életünkben bekövetkezett dolgok jó oldalát szemlélni. Tisztában vagy vele, hogy minden tettednek következménye van, de az ösztönöd mindig a tökéletes egyensúly megteremtésére unszol.

4. A Győzelem

Ez a kártya azt jelzi, hogy egy nagy ütközet a végéhez ér. Hosszú, küzdelmes harc után diadalmaskodsz majd és a Nap lesz a koronád, ahogy a kártyán is. A csatád során túl sok könnyet hullattál, üresnek érezted magad, de most visszatérsz, hogy újra örömöt lelj a legapróbb dolgokban is az életedben.

Ez a kártya boldog időket és pénzügyi sikereket vetít előre és végre megérkezik a megérdemelt jutalmad is.

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.