Minden szavaddal teremtesz. A KARMA egyik törvénye, amit, ha megértesz gyakran teszel majd lakatot a szádra!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tudtad, hogy a lelki és testi egészségedre hatással van az is, hogy mit mondasz másoknak, vagy éppen milyen témáról beszélgetsz? Pedig ez így van, ezért nem árt, ha a tudod, hogy mikor kell megszólalnod és mikor kell lakatot tenned a szádra.

Buddha szerint azért fontos megtanulni hallgatni, mert “a beszéddel ölni tudsz”. Három percnyi dühöngés, veszekedés képes tönkre tenni 10 évnyi barátságot. Vajon megéri? Hát, bizony nem!

A szavaid meghatározzák a karmádat!

A védikus vallást gyakorlók nagyon odafigyelnek a mondandójukra, mert úgy vélik, hogy a kiejtet szavaknak mágikus energiájuk van. A felfogásuk szerint az ember azért kapott hangot Istentől, hogy képes legyen imádkozni, kapcsolatot teremteni a szeretteivel, de a sok beszéd, fecsegés már káros lehet.

Emellett ők úgy gondolják, hogy abból az emberből válik sikeres ember, aki képes irányítani a szavait, és kellemesen tud mindenkivel szót váltani. Azok viszont, akik hangosan, csúnyán beszélnek, mindig a hierarchia alján találják magukat.

Nem árt ha tudod azt is, hogy ha kritizálsz valakit, akkor saját magadban negatív energiát alakítasz ki, bevonzva a negatív érzelmeket, ami az egyik legerősebb karmikus törvény. És ez fordítva is igaz, hiszen ha valakiről jókat mondasz, akkor pozitív érzelmek alakulnak ki benned, és ettől jól fogod érezni magad.

Minél több harag, irigység, egoizmus van benned, annál nehezebben tudsz valakivel kapcsolatban pozitívan nyilatkozni, kiemelni az illető jó tulajdonságát. És a negatív érzelmek végül felemészthetik az egész életedet, az alkotó, teremtő energiád elvész, és üressé válik minden pillanat.

Ne ess ebbe a karmikus csapdába!

 

Filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.