Így választja meg a lélek a családtagokat és barátokat mielőtt leszületne a Földre!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A lelkeink időről-időre újra egymásra találnak, és ezen találkozások révén mindig fejlődnek, alakulnak és változnak.

A lélek, barangolása alatt, megannyi új élménnyel, tapasztalattal gazdagodik, melyeket majd egy testbe beleszületve kamatoztathat.

Nem is hinnénk el, hogy a lélek hányféle testbe képes beleszületni az idők során.

Olykor az is lehet, hogy ugyanazok lesznek a szüleink, mint akik az előző életükben is voltak. Minden döntést a lélek hoz meg. Azt, hogy kik is leszünk tulajdonképpen a földi életünk során, szintén a saját, szellemünk választja ki, ahogyan azt is, hogy milyen emberek fognak bennünket körülvenni, kik lesznek a családtagjaink, barátaink. Annak ellenére, hogy nem emlékezhetünk ezekre a fontos döntésekre, mégis mi hoztuk meg.

Mielőtt leszületnénk a Földre, saját magunknak választjuk meg azt is, hogy milyen leckéket szeretnénk megtanulni a földi életünk során, ehhez mérten pedig kiválogatjuk azokat a lelkeket is (szülők, barátok, családtagok formájában), akik segítenek majd az utunkon. A választási lehetőségeink abszolút nem korlátozottak: megtörténhet, hogy egy földi élet során annyira összekapcsolódunk egy másik lélekkel, hogy majd a következő leszületésnél is egy családba születünk.

Az előttünk álló élet minden egyes részletét az úgynevezett Lélekszerződés foglalja magába. Ebben pontosan meg van határozva a születésünk ideje, helye és a családtagjai, aminek a tagja leszel majd. A születésedtől fogva, egészen a halálodig, minden egyes napod előre meg van tervezve, és ezt te saját magadnak alkottad meg még akkor, amikor lélek voltál.

Ennek értelmében tulajdonképpen szabadon választhatsz, megteremtheted saját magad számára az életedet. Nem könnyű kiválasztani, hogy milyen sors várjon ránk, de minden egyes földi élet egy-egy leckét tanít meg, ami elengedhetetlen a lelki gyarapodáshoz és fejlődéshez.

Mikor úgy érzed, hogy pont jókor, jó személlyel találkoztál, az azt jelenti, hogy a Lélekszerződésed egy része beteljesedett. Annak ellenére, hogy a földi élet messzire sodorhat azoktól a lelkektől, akik fontosak számodra, meg van az esélye annak, hogy az életben újra egymásra találjatok.

A világ egy rendkívül rejtélyes hely, de ne feledd, semmi sem történik ok nélkül. Talán jobban el tudod fogadni a mostani életedet, ha tudod, hogy az egészet saját magadnak teremtetted azért, hogy a lelked egy magasabb szintre juthasson. Éld meg az életed napjait, hogy majd büszke lehess önmagadra, mikor befejezted a földi küldetésed.

forrás: filantropikum

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.