Mi történik a lelkeddel, mikor valakire gondolsz?

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ha állandóan arra a személyre gondolsz akit kedvelsz akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.
Mit jelent amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz?

Azt jelenti, hogy vonzódsz hozzá? Vagy lehet, hogy szerelmes vagy ebbe a személybe?Bármelyik lehetőség lehetséges, csak vedd számításba, hogy amikor szeretsz valakit, akkor mindig ő jár az eszedben tudatosan vagy a tudatalattidban.
Akkor amikor a saját dolgaidat intézed, egyszer csak azon kapod magad, hogy ismét az illető személlyel együtt töltött időn jár az eszed.
Több féle magyarázat létezik arra amikor mindig ugyanaz a személy jár az estünkben, most ezeket az információkat szeretnénk megosztani veletek.

Mi történik amikor gondolsz valakire?

Ha állandóan arra a személyre gondolsz, akit kedvelsz, akkor egy idő után eléred, hogy mélyebb érdeklődést mutasson irántad.
Általában az emberek védekeznek amikor a szeretett személy közelében vannak. Ez egy érdekes és gyerekes viselkedés, mert még nincsenek felkészülve arra, hogy kimutassák az érzéseiket, ezért titkolják azt, hogy mit is éreznek a másik iránt.
Ha az érzelmek nincsenek viszonozva, akkor sem azt jelenti, hogy többé nem fogsz gondolni az illető személyre. A szerelem teljesen elvakít, még akkor is, ha ezt nem közlöd.

Amikor mindig ugyanarra a személyre gondolsz, azt jelenti, hogy szereted? Vagy csak egy hirtelen fellángolás az egész? Egy olyan érzés amely elmúlik, ahogy telik az idő?

A lelked érzi a szerelmet, amikor a gondolataid a szeretett személyen járnak, akkor boldogabb vagy és azt érzed, hogy összeköttetésben vagytok. Érzed, ahogy csillog a szemed és mindig mosolyogsz.

Az érzelmek mélységétől függően lehet, hogy szereted az illető személyt, de lehet, hogy csak tetszik neked. Ameddig ez nem megszállottság, addig szerelem.

Ha akkor is rágondolsz, amikor rengeteg elintéznivalód van, akkor biztosan a szíved azt üzeni, hogy szerelmes vagy. Valóban az illető személlyel akarod leélni az életed, a lelketek össze van kapcsolódva valamilyen módon, látni, hallani és mellette lenni, erre vágysz.
Anélkül, hogy az elménk tudna róla, a lelkünk átveszi az irányítást és bebizonyítja nekünk, hogy most az illető személy a legfontosabb a számunkra. A szívünk érzi a melegséget és segít megérteni a legszebb érzést, a szerelmet.
Ezért ne harcolj a gondolataiddal, hagyd, hogy legyenek mert körülöttük forog az életed. Szeress,mert tudsz szeretni. Szeress mert megérdemled. Szeress azért, hogy tápláld a lelked.

FORRÁS: bidista.com

Mai Angyali Üzenet

  • Mihály Arkangyal üzenete hétfőre: Minden...

    Mihály arkangyal mindig is terelgetett téged a sorsfeladatod felé vezető utadon. Érzed, milyen boldog izgalommal tölt el, ha kedvenc elfoglaltságodra és vágyott hivatásodra gondolsz? Mindez annak a jele, hogy jó úton […]

Napi Horoszkóp

  • Napi Szerelmi Horoszkópok – 2018-11-14

    Bak Ma egészen különleges dolgok történhetnek szerelmi életében, kedves Bak, melyek ugyanakkor nagy kihívást is jelenthetnek, amennyiben nem biztos még a jelenlegi érzéseiben. Csak akkor reagáljon bármire […]

Tündérek mai üzenete

  • Tündérek üzenete ma estére: Döntened kell a...

    Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és […]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
...
.